Türkiye finale çıktı! İşte Kenan’ın Eurovision’daki performansı…


Eurovision 2007 yarı final gecesi sona erdi. Ülkemizi Eurovision’da temsil eden Kenan Doğulu “Shake It Up Şekerim” ile finale yükseldi. Türkiye finalde 22. sırada yarışacak.

İşte finale çıkan ülkeler ve yarışacakları sıra:

3. Beyaz Rusya
4. Makedonya
7. Slovenya
8. Macaristan
11. Gürcistan
14. Letonya
17. Sırbistan
21. Bulgaristan
22. Türkiye
24. Moldova
Direk finalde yarışacak ülkeler:

Bosna hersek
İspanya
İrlanda
Finlandiya
Litvanya
Yunanistan
İsveç
Fransa
Rusya
Almanya
Ukrayna
İngiltere
Romanya
Armenia
Yarışmanın dün gece yapılan yarı finali, Finladiya Televizyonu YLE’nin organizasyonuyla Avrupa Yayın Birliği (EBU) üzerinden 42 EBU üyesi ülkenin yanısıra Avustralya ve Japonya ile İspanya Televizyonu TVE’nin kablolu yayını aracılığıyla ABD ve Güney Amerika’da da ilgiyle izlendi.

Helsinki Hartwall Arena Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen ve yüzmilyonlarca insanın canlı yayından izlediği yarı finalde Kenan Doğulu ile birlikte podyuma çıkan dansçılar Dominique, Jessica, Charlie ve Sarah’nın giysileri de salondaki 12 bin kadar seyircinin beğenisini kazandı.

Sahnenin küçük olmasının Doğulu’yu etkilemediği gözlenirken, profesyonel yaklaşımla başarılı bir biçimde parçasını sunan Doğulu, canlı olarak güzel bir performans sergiledi.

Kenan Doğulu ve dansçılarının Harem temasından yola çıkılarak hazırlanan giysilerinde yaklaşık 50 bin Swarovski kristali kullanılması da gözlerden kaçmadı.

Doğulu’nun ceketinin iç kısmında 11 bin taş ve elişi süslemeler ilk bakışta göze çarpmasa da, Doğulu’nun dönüş hareketlerinde ceketinin iç kısmındaki taşlar ilgi çekerken, dansçı kızların yüzlerinde kullanılan Swarovski kristalleri ilginç görüntüler yarattı.
 
İngiliz asıllı Dominique, Sarah ve Charlie ile Finlandiyalı Jessica’nın 22 ayar altın suyuna batırılmış kumaştan yapılan giysilerinin üst bölümü ile giysilerin tümünde yer alan kristaller sahnede adeta bir ışık seli yarattı.

Koreografisinde caz ve oryantal figürlerinin de yer aldığı dansta Doğulu, şarkıdaki Türk ezgileri bölümünde cebinden çıkardığı mendilini sallayarak yaptığı halay figürleriyle seyircileri coşturmayı başardı.

Doğulu için özel hazırlanan sanatçının boynundaki küçük altın rengi papyon, giysisine renk katarken, giyside Türk bayrağının renklerini taşıyan Doğulu, şarkısının sonunda büyük alkış topladı. Doğulu seyircileri selamlayarak sahneden ayrıldı.

Yarı finalde en yüksek oyu alan 10 ülke, yarın yapılacak ve 24 ülkenin katılacağı finalde yarışacak.

Finali kazanan ülke, 15 Mayıs Salı günü EBU’nun organize ettigi promosyon turuna çağrılacak. İsveç ile başlayan organizasyon, Danimarka, Hollanda, Almanya ve İspanya’da verilecek konserlerden sonra Yunanistan’da sona erecek.

İşte Kenan Doğulu’nun Eurovision yarı finalindeki performansı:

Türkiye finale çıktı! İşte Kenan’ın Eurovision’daki performansı…” üzerine 500 düşünce

  1. cok guzel yaa ama fınalde degısık bı seylerde yapmalı rakıplerımız yıne guclu. Fınale tasımaya yettı ama fınalde nal toplayabılır. Onun ıcın ınsalah rısk alıp fınale saklıodur kenan eteklerı cıkarmayı halayı falan cumartesı gelsın sımdı de yaa tekrar tekrar ızlıyorum super yaa

  2. umarım final gecesi nasıl oluyorsa sadece bizim şarkımızda oluşabilen ses problemi ortadan kalkar,zira müzik duyulmuyo gibi bişi…herşeyin güzel olmasına rağmen,bu ciddi bir sorun.

  3. arkadaşlar hakikaten şu ses olayı benimde canımı sıktı kenan söylerken biraz cızırtı vardı ama yinede güzel oldu finalde ilk 3 ülkenin içindeyiz arkadaşlar

  4. SELAM HERKEZE EVET HERSEY GÜZELDİ AMA MÜZİK SESİNİ BENDE DUYAMADİM İŞALAH BU PÜRÜZ FİNALDE OLMAZ .

  5. yanı ses duzenı berbattı arkadakı vokal cok duz bagırdı esneklık yoktu kenanın sarkıya ıkl gırısınde sok oldum ses cok kotuydu ınsallah asıl yarısmada ses duzenıne dıkkat ederler bıde kenan dogulu sarkıyı soylerken aralarda bazı nagmelerle bagırdı oda olmamıstı yanı yarı fınalde secılemeyız zannettım hele hele ısımler acıklanırken kalp krızı gecırıyordum 9.cuacıklanıp turkey dıyınce cok sevındım
    ınsallah bu aksaklıklar asıl yarısmada olmaz kenan sana basarılar

  6. arkadaşlar günaydın ya…..ya sabah 4,30 da anca uyuyabildim….hala etkisindeyim ya…..kenan süperdi ya…..ama herkesin ortak kanısı kızların çok pasif kaldığı….değişik birşeyler yapması bekleniyordu…o şekilde daha çok puan toplayibilirz…ne bilim…eteklermi fırlatılır bilemem…..ayrıca kenanın sesinde pek birşey yokkmuş tekrar izleyince ama müzik diğer ülkelerin müziği gibi net duyulmadı…en azından tv den öyle……bu büyük bir problem bana göre…çünkü darbuka seslerini tv ekranından duyulması lazım….

  7. evet dıger arkadaslarında belırttıgı gıbı ses duzenı kotuydu
    ben hep sarkıyı dınlerdım provalarda bıle daha guzel soylemıstı ne olduda boyle kotu baslandı sarkıya sonra duzeldı ama kulaga hıc hos gelmedı turk ezgılerı kurtardı bence kenan ses duzenı ıcın ordakı teknık ekıple konusmalı mıkrofonu ozellıkle ayarsız vermısler gıbıydı.dıger ulkelerı tanıtımlarını dınlerken cızırtılar oldu eyvah dedım bızde olmasa dıye.bılmıyorum ama boyle asıl yarısmada olursa yandıgımızın resmıdır ılk ona gırmemız tehlıkede.yınede basarılar KENAN,BASARILAR TURKİYE!

  8. aglamak istiyorummmm nolurr finalde ses düzeni bole olmasın!!!! kenanın sesi cok yüksek müzik sesi hiç yok.. ne kemanın sesi duyuluodu ne de darbukanın..offf yaa offffffffffffff

  9. Arkadaşlar şu ses olayı benimde dikkatimi çekti, neden ses öyle çıktı bizim şarkıda? diğer ülkelerde müthişti ama bize gelince çok az ve kötü çıktı, sebebini anlamış değilim. ama umarım finalde böyle olmaz. kenana fianlde başarılar, umarım birinci oluruz…

  10. hey hey hey arkadaslar su an helsınkıdeyım aksam olağan ustu bir show izledik kenan dan resmen salon warya yıkıldı ya agormenız lasım dı televızyona sesın nasıl geldiğini bilmiıyorum ama salonda öyle harıka bi ses wardı kı kenan çıktı koptuk yıkıldı salon yaa sarkısı halay kısmında saten mıllet ayağa kalkmıstı resmen gibi di yerınde zor duran insanları gorudm ama kenan bu gece bi sürpriz yapacak basın toplantısında bundan bahsettı esas show 12 mayısta dedi ve ne deemk istediğnizi anladınız sanırım nese bn çıkıorum bılgılerı sunmaya dewam edeceğim ukraynayı rusyayı sollarsak kesın 1. arkadaslar belarus felan hikayee kenan çok ilgi gördü nese çok konustum hade shake it up şekerimm herkes bunu söylüoy yaaa woow hay hay hay heyehehe obaaa

  11. ben 30 yıldır eurovısıonu takıp ederım.ıyı yada kotu dıye cogu kez yorumlar yaptım.ama kenan gıbı super bır sarkıcı ya ses duzenı oyunu yaptılar ne bıleyım muzık duyulmadı kenanın sesı patlak ve duz cıktı kızların daha oryantal oynamasını ummustum.bekledıgım olmadı.ama yınede fena degıldı.yınede cok dıkkat etmelı.ses duzenını helsınkıdekı ekıplere soylemelıler.bırtek bızde oldu dıger ulkelerde olmadı.kasıtmı var acaba?ınsallah teknıktır.BASARILAR TURKIYE!

  12. ya kenan fun arkadaşım….sende buraya yazan tuana gibi olmayasın:))))))))))))))))))))ayrıca eğer gerçekten helsinki deyseniz kenan a söyleyin müzik sesi tv den net anlaşılmıyor ve ayrıca kızların biraz daha canlı ollması lazım…ooo etekleride artık şarkının bir yerinde fırlatıp atsınlar…………..

  13. ufuk arkadasım hiç süphen olmasın mera ketme geçen gun prova da eteklerle ilgili bişi yapıolardı ama su an saklı gıbı bışey ama kenan finalde süpriz yapar merAK etme sen kenanın buyuk fanı olarak kenana guwenım sonsuz konserlerıne gelenler neler yaptığını iyi bilirler hemayrıca kımseye yalan atma gibi bi halım yok kusra bakma… sorlu rakıplar rusya sırbistan belarus ukrayna da sempatikliği ve farklı olusuyla oyları dağıtacak diye düşünüyorum bnm gözlemlerım nerde olyursa olsun kenan buyuk ılg goruo basarılar turkıye yarın aksam gorursu8nuzz ne oluyomus ne olmuyomuss herkese helsınkıden slm ßyss kenan go kenan goo yurt dısındakı arkadaslar bıras abanın sms lere plss yaaa saten oy gelır dıye atmassanıs lol size yaa yasık olurr

  14. kenan… ne kadar tatlısın sen öyle hele o shake it up sekerim derken .gel geleim yarışmaya gerçekten seste bir bozukluk vardı .kızlar biraz daha canlı olsa süper olcak kenan kalbim senle alıcaksın bu yarışmayı

  15. ya arkadaşlar kenan ın dediğine göre finalde bazı sürprizler var.ama bilemem. bence etekler yarı finalde çıkıcak. süperdi herşey daha da güzel olucak.boşverin ses düzeni halledilir.ama o sunuculara okutanda kabahat son 2 de çıkarmı türkiye ya sıralamaya bakarsak bence1. yizdir.gitti 9. okudu.herneyse haticeye değil neticeye bakmak lazım:)))).
    bol şansss KENANNN.bu arada moldovanın finale kalmasına çokkk sevindim.

  16. Merhaba. Sanatçımız Kenan Doğulu Bey ve Ekibimize Finalde başarılar diliyorum. Internet sitelerinin hemen hemen tamamında dun aksam yapılan yarı finalin oylamasının (televoting) neticesi ile ilgili eleştiriler var. Gerek dun aksam, gerekse de her yıl yapılan finallerdeki gibi ozellikle Rusya Fed., Ukrayna, Belarus, Moldova, Ermenistan, Estonya, Letonya, Litvanya’nın kendi aralarında oy kullanmaları (bu yıl Gürcistan da dahil oldu); Polonya,Maceristan,Çek Cumhuriyet’nin birbirlerine aynı tavrı; Bulgaristan ve Romanya’nın her iki gruba aynı yaklaşımı, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Makedonya, Hırvatistan,Slovenya, Sırbistan ve Yunanistan’ın (bu yıl Karadağ da dahil oldu) kendi aralarındaki benzer tutumu ki, Bulgaristan,Romanya ve Maceristan bu gruba da destek verir; dikkat çekici. (İyi ki birkaç yıldır Slovakya yarışmalara katılmıyor?) Türkiye icin de tepkiler var: Vatandaşlarımızın olduğu ülkelerden oy almamız ile ilgili. Bence bundan asla vazgeçmemeliyiz, Ülkemize destek vermeliyiz. Ben, yarın akşam yukarıdaki grubun Türkiyeye oy vememesinden de ürküyorum, Balkan ülkeleri dahil. Kaldıki, yarı finalden finale yükselemeyen Belçika, Hollanda, Avusturya, İsviçre, , Malta, İsrail, Norveç, Danimarka, İzlanda, vs ülkelerin vatandaşlarının hem finale yükselen ülkelere tepkileri hem de ülkelerinde yaşayan vatandaşlarımıza tepkileri nedeni ile özellikle bize oy göndermemeleri durumunda ne olur? Çok ürkütücü öyle değil mi? Geçmişte, politik nedenlerle başarısız sonuçlar aldığımızda oldu. Gerçekten kötü şarkılar ya da layıki ile sahnelenemeyen şarkılar nedeni ile de hakettiğimiz başarısızlıklarla da karşı karşıya kaldık. Kendi Ülkemizin şarkısına yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın oy göndermesi adil bir davranış gibi algılanmasa da, bunu yapmak zorundayız. Diğer ülkeler aynı tavır içinde değil mi ki? Ayıp değil. Lütfen Ülkemizi destekleyelim. Hele ki, bu yıl buna daha özen gösterelim. Olabildiğince çok oy gönderelim; Balkanlardaki vatandaşlarımızda dahil! Ancak, şarkımızın müziği yarışma sırasında pek duyulmuyor. Umarım, tenik bir sorundandır. Bu sorunu da ekibimizin çözmesini temenni ediyorum, yarın akşama kadar. Kenan Doğulu Bey ve ekibimize başarılar diliyorum. Sonuç her ne olursa olsun, Ülkemi desteklemekten, Kenan Doğulu Bey ve ekibimizi alkışlamaktan asla vazgeçmeyeceğim. Sevgi ve saygılarımla …

  17. çooo……q güzel ama halay olmasa kenanın yaptıgı o dans fln deişik bişeyler olsun ozaman daha güzel olur kenan sürprizler war mı doğru söyylee seni sewiyoruzzzzz(KENAN)

  18. selam arkadaşlar, yaa bir eşy soracaım şimdi normalde hep bi süprizfalan filan war diye konuşuluo ama finalde de yarı finalın aynısını yapması gerekmiyor mu? bi de kenan gerçekten iiydi ama kamera çekimleri fenaydı açıkçası sürekli uzağı weerdi genelde kenanın yüzünü falan werdi tamam bu da ii de sanki şov kopuk gibi gözüktü biraz

  19. şüphen warsa arkadasım msn adresini ver konusalım off ya ille kufur ettireceksinizx yaa neden size yalan atma gibi bi ahmaklığı yapıyım 2004 te de turkıyede olduğunda da salondadım ne war bunda bu kadar buyutecek anlamıorum yaA saçmalamaın arkadaslar kımse kımseye durduk yere neden yalan atsn kı içinzde kötuluk warsa o bnm sorunu7m değil kenana tekrar basarılarr haly etekler fırlıjakkkkk gorujeksınızzz buraya yasıorum etekler fırlayacak ””’^^^^^^^^^^

  20. Arkadaslar Kenana Asık oldum dun gece! Superdi super… Ben 3 SMS atıcaktım Kenana onu izleyince 5 SMS attım… Ama ses konusunda sizelere katılıorum… Ya o ne sewimlilik ne cekicilik sarkı gibi Kenanda sekerdi yaa… Kızlar bence guzel oynuo fakat ustelerindeki etek ve giysi yuzunden rahat hareket edemediklerini farkettim… O etekler inicek demedi demeyiiiiinn!!!

  21. kenan funcım senin için sölemiorum ama dün tuana arkımız yok etekler atılıo yok işte hep beraber hlay çekiolar son provayı izledik şimdi falan dedi de onun için söledim sen alınma yani 🙂

  22. ârkadaslar son bi ileti daha yasıorum affın9za sıgınarak ama gerçek olan bırsey :):):

    Heyecanla beklediğim eurovision Helsinki 2007 bumuydu yaa
    Valla izlerken fenalık geçirdim.
    Ne sahne güzel,Ne aradaki tanıtımlar nede şovlar berbattı.
    Kenan helal olsun sana Nasılda coşturdun ölü gibi oturan seyircileri valla ayakta alkışladık seni. Kıyafetler nefis,danslar o biçim ne diyim bilemiyorum süpersin ya…Dilerim Allahımdan insallah kazanırsın ve ödülü Türkiyeye taşırsın. Bu ödül sana ve Türkiyeye yakışıyor.2004te mükemmel bir organizasyon yaptık yani eurovisionu yeniden yarattık ama bizden sonraki ülkeler ukrayna,yunanistan vede finlandiya eurovisionu berbatlaştırdı yapamıyolar ya.
    Ve şimdi eurovisionu kurtarmak sana düşüyor al o ödülü getir buraya. Öldürülmek üzere olan eurovisionu Türkiyemizle yaşatalım.Bütün kalbimiz seninle atıyor.
    BAŞARILAR KENAN DOĞULU
    BAŞARILAR TÜRKİYE

  23. LÜTFEN FİİLANDİYA TELEVİZYONUNU UYARIN SEYİRCİYİ DEĞİL KENAN IN KAROGRAFİSİNİ ÇEKSİN HİÇ BİR ŞEY GÖZÜKMÜYOR. SES DÜZENİ BERBATTI BU KADAR GÜZEL BİR ŞARKI HİÇ ANLAŞILMADI FİNALDEDE BÖYLE GİDERSE İLK 10 BİLE ZOR

  24. rapunnn arkadasım anladığına sewindeim ama yargısız ınfaz yapanlara sınır oluyorum nese onelı olna bizim burda tartısmamız değil onemlı ona kenanın 1. olmasıı favorı gosterilenler noldu daha yarı finalı geçemedı bnce kenan da bişiler oljak gibi bi his war içimde hem tuana gerçek adın nese sölede bılelım bn ordaım adım arda janım bnm 21 yasındaım sarısın biriyim mavi gözlüyüm bol bol gezen kişi bnm kaısmda piercing sol kulaımda 2 tane gumus tas kupe war hade janum dorusa dedıklerın göster kendıı yalancı senıı

  25. ya o ceket bumuydu ya o bikinili kızlar bumuydu ya o haly bumuydu çook üzülüyorum hem türkiye ye hemde kenana yazık olcak çok farklı şeyler bekliodm bide millet abartıo çok güzel olcak diye bence çok sıradandı kızlar resmen sahnede tepiniolalr ayrıca kena şarkıyı çok değişik söledi çok vurgu yaptı bencee finalde de hiç bi süpriz olmucak işimiz zor ilk 10 a girerse iyidir YİNE BİR EUROVİZYON MACERASI HÜSRANLA BİTECEK ama gerçektn ses düzeni berbattı kenan a finalde başarılar

  26. kenan funcumm yaaa tam olarak bizim için tam olrak ne düşünüolar basın toplantısında falan neler oldu akşam falan derler ya tam trt ağzıyla atmosfer nasıl? :))

  27. NİLAY! İçimizi sıktın yaaa!! Yani tek kotu yorumu yapan seni gordum… Yani bizim dier ulkelerden farklı olmadıgımızı anlamamak mantıksızlık olurdu heraldee!!! Ama Kenan seyirciyle cok oynuo bu iyi deil Oy kaybettirir gecene sene Aynı seyleri sibel tuzun yapmıstı.. Bu konuda sizlen aynı fikirdeyim…

  28. sunu söyleyim rapuncum genel olarak turkıyenın sonda çıkması resmen stratejı gıbı oldu ama bnce super oldu bkleyeme değdi çünkü seyirci ağır sarkılardan resmen sıkılmaya baslamıstı kı kenan geldı saten son 2 sarkıda seyırcı resmen kenan kenan dıye baırıo du turk olanlar yanı bızler kenan dan oncekı fınalıst adayı bıtırdıınde seyırcıler otomatık anladılar saten kenanın geleceını ısıklar sondu hasırlıklar yapılıo du ıste o harem çarsafı gıbı duran sry yerlerını flan alıollar dı salonda gusel bı atmosfer wardı sovun bıtımını trt bnasıl gosterdı bılmıorum ama salondakıler çok beyendı saten bnce sıralama açıklanıodu ya oy sırasını açıklasalardı bnce kenan kesın 1 yada 2.3. adı açıklanacak kişi olurdu çunku o kadar harıkadaıd kı bıde basın toplantısında fınale çıkamayn ulkeler moral bozukluğu felan warıd ama favorılerının turkıye olduunu ve dıer ulkeler ısledıklerınden en çok turkıyeyı beyendıkerlını solemısler sunu soleyım kenan hep bi sürpriz war dıyor ama bakalım banada bıas tuhaf geldı ama yarı fınalde farklı fınalde eklenmıs karografı sankı tölerans gıbı olujak yada anlasmalı oljak ama eteklerın fırlayacagı koınusndan emınım çunku eteklerle halay kısmı ile baya yoğun bı konusma geçiodu aralarında provalarda kenan 1 olajk ama rakıplere oy atmayın sakın
    esiq olanlara atın sırbıstan çok tehlıkelı ve surpriz bi ülke türk kızı temsil etsede çok ilgi gören ülkelerden biri ama türkiyeyi geçemzzzz o iğrenç yunanlıları da kınıyorum reziller oh ilk biz gösterdık çatlasınlr ıste özenti hırsızlar noljak :):):):):

  29. kenan funcumm teşekkür ederimm bol bol reklam yapın orda bariiii umarım güzel bi şeyler olurda hepimizin yüzü gülerrrrrrrrrrrrr yani türkiye için olması çook önemli ama bn biraz da kenan için istiorum sonuçta iki elemeli olarak bu riski göze alarak gitmesi bence çok büyük bi şey kaç tane pop starımız kendine güwenip bu riski alırdı ki

  30. pardon ç.ok özür diliorum prova goruntusunu atmısım hemen duseltıyorum
    affedın heyecandan oldu :D:D:D

  31. Bencede Norveç finale çıkamayıp Slovenya veya Gürcistan (birbirlerinden beterdiler) finale çıktıysa kesinlikle politik bir yarışa dönüştü bu iş . Bu ne ya , Andora , İzlanda ve Norveç kesin finalde olmalıydı . Hırvatistan …Zırvatistan …Sırbistan..Gürcistan gittikçe bölünüp çoğalıyor bunlar.
    Ses gerçekten çok kötüydü. Şu anda resmi siteden izliyorum aynı kötü sesler bilgisayardada farkediliyor.
    Final içinde Yunanistan ve Belarus güçlü . Bu yıl 12 puanı Kıbrıs (Rum Kesimine) veremicekler.. Ziyan olmasın bari komşuyuz bize versinler. :))

  32. arkadaslar arıyorum bnde ama sunu solemek istiyorum kamera hareketlerı çok kotu olmus yaaa salonda ole gusel muhtesem gosukuokı kameramanlar resmen salonu çekmısler kenan sarkının 3 rte 1 lık kısmında war gibi gosukuo eğer finalşd de böle olur sa ekran onundekı seyırcıye yasık oljak o kadar muhtesem kı nese arıyorum net goruntu yok yaa :(:( çamurlu çamurlu ama pes etmek yok kenan için turkıye için 1.lik için urassmaya fdewam

  33. Cok guzeldi superdi herkesin sarkisi rocka benzerdi ve yavasti,ondan hic neseli degildi ama birtek kenanin sarkisi neseliydi belcika ve flamanlar hayret kaldi vallahi finalda birsuru oy atacagim

  34. yaa aklıma takıldı da yarı finalde yaptıı şovu yapmak zorunda diil mi finalde eee o zaman ne süprisi

  35. eed aynı fıkırdeım lara sana çok katılıorum salondakı atmosferde aynen oledı bıde bana da aynı sey takıldı ama kenan sürpriz war diue diue bi hal oldu bıtırdı kendını yarın aksam bellı oljak ama eteklerde keramet war bn söluyorumm

  36. melikecim o sadece sitenin oylaması kendi içinde yaptıı yarı final sıralamsını ancak pazar werirerl

  37. pardon ya açıklanmış olamaza sadece bi oylamadır özür. çünkü kıbrıs falan var

  38. arkadaslar evet ses duzeni cok kotuydu bunun nedenini ben size aciklayayim isterseniz sakin irkci biri oldugumu dusunmeyin lutfen ben tum insanliga saygi duyan biriyim ama bu insanliga ve irkci yaklasanlar oldugunu gunumuz dunyasinda biliyoruz eurovision teknik ekibinde cogunlugu sirplardan olusuyor istanbula geldiklerinde bizim turk delegasyonumuza sorun cikartmislardi resmi yollardan bu halledildi simdi is TRT e dusuyor napip edip eurovisionda kenana oynanan bu oyunu bozmali trt itibarini kaybetmek istemiyorsa kenana sahip cikip o ses duzeni provakasyonu onlemeli basarilar kenan

  39. bncede o sitenın bı oylaması aynen katılıyorum kenan gerçekte yarı fınalde kesın birincidi ama saklandı bı yandan ıı oldu gelebılecek oylar kesılebılırdı nese kenan 1.oljak sahnesı 1000000000 numara oljak emınım yaa içimde tuhaf bi his war yarın aksam o salonu kesnın yıkacak aman off sallaıjak hep beraber shake it up sekerım

  40. Alt sayfalarda her ülkeden gelen 1den 8 e 10 ve 12 puanları tek tek veriyor. Dün akşamın nasıl belirlendiğini anlatmış.

  41. hepnizden istedigim bugunden itibaren trtye mail atalim yoksa trt nin kili kipirdamayacak lutfen arkadaslar trt yi mail bombardimina tutatlim ne trt nin nede turkiyenin itibariyla eurovisionda oynanmasini onleyelim lutfen hepimiz mail atalim telefon acalim gerekirse ayni sikayeti tekrarlayalim

  42. kenannnnnnn muhteşemdin… yanımda izleyen herkes ayakta alkışladııııııı…. nasıl cosşturdun seyirciyi öyle…. belarustan falan korkuyorduk onlarf hikayeymiş senin yanındaa… hadi bir birincilik daha istiyoruz başaracaksın biliyoruz. yaparsın biliriz…

  43. dılek scım yarı fınalde ole 1 den 12 ye gore sıralama yok sadece en çok sms alan ulke sarkısıs fınale kalıo dedın oy sıstemı fınal için geçer li bilginize sunulur kenan kopar bizi kenan salla bizi kenan olyeeyeyeyeye

  44. Ercument sana katılıorum! Arkadaslar resmen bizim sarkının sesi kısıktı bzıları bize oyun oynuyo gercekten… Arkadaslar bi dikkat edinl bizden once cıkan slovenyanın musik sesi ve bizden sonraki avusturyanın musik sesi cok yuksekti ama bizimki acaip kısıktı yaa… TRT yi mail bombardımanına tutalım hadii!! Ayrıca ben zaten kenanın durumu farkettiginden eminim onlar biseler yapıcaktır muhakkak…

  45. arkadaslarr… yaa bu türkiyenin görüntüsü tamamda. bana belarus yani beyaz rusya vee bulgaristanın yarı finaldeki görüntülerini bulabilir misiniz? benim favaorim
    1- Belarus (beyaz Rusya)
    2- Türkiye
    3- Bulgaristan
    tşklerrr şimdiden bekliyorum…

  46. kenan cım iyi oku siteyi oylama olsa finaldekileride işin içine katarlardı . Yarı filan tahminide olabilir ama orda

    Her ülkeden gelen oylar
    ayrı ayrı tek tek yazılmış ..

  47. arkadaşlar şu oylama diyorsunuz da o hbrin saatine ii bakın saat 3 te poll kapantı we genel olarak o siteye oy werenler hangi ülkeydeyse ona göre bölündüüüü

  48. arkadasım dilekcım bn sana sıstemden bahsettım o sıstem sadece fınal için uygulanıyoır yarı fınalde en çok sms sıstemı uygulanıor eer fınaldekı gıbı bı sıstem uygulansadı eğer yarı fınal gecelerı oy daılımı onun gıbı olurdu nese sen o sıteyı bana yollarsan sewınırım hangısı dı b uarada dusuncelerıne saygım sonusz trt nerdesın yaaa kendımı sor tutuyorum çocuk gıttı oraya ılgılenmıosunu amk yaa tobe tobee sınırlerımı bosmayın

  49. emirr dusuncene saygımız sonsuz ama burda kenanı desteklıyorus kardesım abartma olayı ıstersen

  50. Ben yarismayi Alman TV´sinden izledim (NDR, teknik olarak nasil mükkemmeldir Almanlar bilirsiniz) ve sadece Kenan´nin sovunda bu kadar KÖTÜ bir ses düzeni vardi…belki salonda kalitesi iyidi ama oy veren milyonlarca TV seyircisine cok kötü bir ses düzeni verildi…bu mutlaka ama mutlaka düzeltilmesi gerekiyor, cünkü sarkinin dans ritimleri ve bizimkilerin sesleri resmen CIKMIYORDU!

    Ayrica kamera cekimleri yaraticiliktan yoksundu ve tüm sovun enerjisini caldi. Tabii ki salon düzenlenmesi de berbat- seyirciler sahneye o kadar uzak ki sanki tenis maci izliyorlar.

    Tüm bu sartlara ragmen Kenan & ekibi cok iyidi, umarim Cumartesi tüm teknik pürüzler giderilir.

  51. hem bulgarıstan o kadar buyutulecek ı show yapmadıı bi davul çalmakla oluyosa eğer oohh o saman gulben ergende hamıle ham ıle gtelsedı ne gusel olurdu.dım ıama arkadaslar yapmayın yaa çalardı söloee bı dekonserınde kı gıbı uçsadı offff demeyın keygfımee :D:Dd saçmalamayalı myanı bu işler o kadar kolay deıl ama aksamkı oylamaya kesınlıkle bırasda olsa polıtık kararlar çıktı yoksa çıkması gereken ulkerler ewardı bnce ordan bulgarısatan yersısz çıktı gurcıstanda ole ama olsun oyları daıtmaya yarayacak kurbanlar onlar

  52. Evet ya tahminmiş saat 18.48 yazıyor doğru ..tahminleri 10 da 7 tutmuş 3 ülkeyi doğru tahmin edememişler

  53. objektıvı sana sonsuz tesekkurlerımı belırterek sonuna kadar katılıorum o kadar uzak olmasada resmen sahne uzaktı bıse yaa bu organızasyon o kadr ıı değildi tekrar soluyorum kenan alsın da gorsun dunya organızasyon nasıl olurmusss bizde iç içedik resmen

  54. TÜM TÜRKİYE BİR YÜREK KENAN İÇİN ATIYOR FEVKELADENİN FEVKİNDE YDİ HERZAMAN OLDUĞU GİBİ SERTAP IN BASARISINI YAKALAYACAĞIMIZA İNANIYORUM BİR DAHA TÜM DÜNYA BİZİ GÖRECEK

  55. ya kenanın semi finalde kaçıncı olduğunu bilemiycezmi hiç yaaaaaaa o çok önemli dimi bence birincidir

  56. trt yi arıomuyuz arkadaslarrr sesi çözmeleri gerek tv izleyicisinin oyları noljak kenanı çok etkılerr yaa offf trt artık ılgılensen dıyorum yaaaa kısdırma bnıı

  57. arkadaşlarr kesinlikle süperdiii…bi çok ülkede ses gitti bizde o kadar olmadıı..ama ya ne diyim ben o kadr güzeldiki..millet gitarını baterisini almışş gelmiş resmen yarışmaya farkettiyseniz lordi kazandıya hemen her ülke rock a geçmişşş..hepsi berbattı..Kenan bence iyi bi derece alıcak.ben şey diye düşünüyorum bence fazla yormadılar kendilerini finaldee dahada iyi olucak umarım..

  58. Ses konusunda bişey söylemek istiyorum bu Finlandiyadan kaynaklanan bişey değil. Eğer elinizde Türkiye dışında başka bir ülkneninde şarkısı varsa ikisinide son ses dinleyin göreceksinizki Türkiyenin sesi daha az çıkacak. Bu şarkı yapılırken kullanılan teknik bir işlem…

  59. emirrrr Diyor ki:

    11 May 2007 9:47 am
    yaaa yaaa yaaa şaaa şaaa şaaa bulgaristan bulgaristan çok yaşaaa…

    —————————

    emir seni bi sikerim bulgar götüne dönersin orospu çocuğu siktirgit amına koduğumun göçmen kılıklı pezevengi mültecimisin sikerim bulgarını da senide. allah belanı götünden versin orospu çocuğu seni. ananın amında şimşek çaksın işallah. galaksinin binbir çeşit ecüş mecüş yaratığı siksin seni.

    siktirgit lan bu siteden. bulgarmış. bulgarların topunun anasını sikiyim. ölüsünü dirisini hergün birisini sikiyim.

    KENAN ULAN!

  60. mert cim kufurler harıc sana katılıorum bız burda kenanı desteklıous adam bulgarstan dıo hem iğrenc otesı bır sarkıları wardı salonda o kadar da gusel çıkmıo sadece davullar darbuka gıturdu ısı o kadar

  61. ya bizim ülkemiz olduğu için karografiyi beğenemiyoruz aslında güzel ama biz kenana ve ülkemize hangi kareografi olursa olsun yakıştıramıyacağımız için bize basit geleebilir ama avrupa bu dansı sever bence eminim

  62. Kenan Süperdin… Ancak dikkatimi bişey çekti favori ülkelerin sahne performansları hariç diğer ülkeler sahnedeyken hiç hareketlilik olmaması. soğuk rüzgarlar esiyordu. Umarım Final Gecesi Donuk Seyirci Olmaz!!! 2008_İStanbuL

  63. ya kamera cekimlerine bende katiliyorum.. bende yabanci tvden izledim ve felaketti ya! kizlar dans edioker hic cekmiodu..

    Ama bi de dusundum ki kamera cekimleri onceden hazirlanmistir belkide kenan oyle isttemis olabilir bilemm :S

  64. arkadaslaer biras gulelım yaa

    bu sene kıbrıs rum kesimi yok yunanistan kara kara düşünüyordur 12 puanı hangi ülkeye vericez diye haahhhhh haaaaaaaa

    heueuehehe

  65. YUNANİSTAN DAN SONRA DÜZENLENEN EN KÖTÜ ESC FENALIKLAR GEÇRDİM AFAKANLAR BASTIIII ONEBİÇ BİR ORGANZSAYONDUR YARABBİİM AMA SADECE KENAN BÖLÜMÜ ÇOK GÜZELLLLLL GEÇTİ TARAFSIZ ZLEDİM BULGARİSTAN BEN ŞOK ETTİ HERŞEYİ, BERBATTI POLONYA FNALE ÇIKAMADI ŞOK OLDUM GÜNEY KIBRISSDA ÇIKAMADI OHH OLSUN. ZARFTAN 9. ÇIKMAMIZ ÖLÜDRDÜ BENİ

  66. dun gece arkadasım turkıyeden ıslemıss ama salon konusunda bıras yanılmıss sonuk konusunda kenan çıktıında gormelıdı tartısıorus suan msnde bırbırmızı yıyoruss resmen hemen yasıorum bıras usun ama olsun

    Dün geceden kalanlar,

    Kenan hakettiği final biletini aldı.
    Finlandiya beni hayal kırıklığına uğrattı.
    Organizasyon berbattı.
    Fragmanlar çok kötüydü.
    Seyirci çok azdı.Yer yer boşluklar vardı.Olanlar da çok ruhsuzdu.
    Showlar çok sönüktü.
    Tahminler hep şaştı.
    Yarı finalden favorilerim,Slovenya,Belarus,Gürcistan ve Türkiye
    Moldova,Letonya ve Makedonya nereden çıktı anlamadım.
    Malta,Avusturya,İsviçre ve Kıbrıs Rum Kesimi kesin çıkar diye düşünmüştüm,yanıldım.
    Kenan Doğulu çok heyecanlıydı.Finalde başarılı olmak istiyorsa sakin olması gerekiyor.Lütfen artık bağırma olayını bir kenara bırakalım.Çok göze batıyor,sempatik olayım derken antipatik gelmeye başlıyor.Mendil sallama olayına diğer tüm üyelerin dahil olması şart,ve kamera yan çekim yerine önden almalı.

    *Yabancı internet sitelerindeki diaspora oylarına dönük yorumlara çok kızıyorum.Şarkınız berbatsa biz ne yapalım.Diaspora oyları bu kadar etkiliyse bizim yarı finalde ne işimiz var,yada neden hersen biz birinci olamıyoruz.Yeter artık ya…..

    *Finalde Belarus-Slovenya-Sırbistan-İsveç ve (Maalesef, umarım olmaz) Ukrayna çekişir.Aradan biz sıyrılırsak müthiş bir şey olur.

    ardanın arkadası esmaa msnden yolladık heheuehe

  67. mert gibi insanlra inat
    Bulgaristana final akşama 20 oy atasım geliyor. Adam bulgar olabilir ve ülkensini destekleyebilir. Ozman Almanlar Fransızlar orada Türklere oy atıyor diye küfür yesin. Ne böcek beyinli insanlar var. İzlemeyin siz bu yarışmayı

  68. arkadaşlar düşündüğünüz şeye bakk tabii rusya ve ermenistana verecekler düşmanımın düşmanı benim dostumdur

  69. Mert misin nesin hakikaten ne kadar abest bişeysin sen ya herkes görüşlerini paylaşıyor senin şu yaptığına bak. Burada ermenistanı bile destekleyenin yeri var ama burayı bu kadar seviyesizliğe sürükleyecek kişinin burada yeri yok bence sen defol!!! ( bu arada tabiki diğer ülkeleri desteklemiyorum- bu benim görüşüm-)

  70. arkadaslar yenı bır tartısma baslatıyoruzzz ok mıı

    yunanistan kıbrıs rum a 12 vermeyecek ha haaaaaaaaaa

    sizcde kime werjek cvp plsss

  71. Kazanan ülkelere şöyle bir baksak televote sisiteminin tekrar sorgulanması gerektiğini anlarız.Baştan aşağı fiyasko.Şarkının süper olması bir anlam ifade etmiyor.Burası siyasal bir arena.Milliyeçi duygular,komşu oyları derken bir bakıyorsunuz hiç ummadığın ülkeler finalde.
    Her koşulda bizde banko 12 puan alacağımız ülkeleri biliyoruz.Gülseren olmuş,Kenan olmuş farketmez hatta bir zamanlar hiç puan almamış şarkılarımız bile bugün yarışsa yine yerimiz ortalarda biryerlerde olur.
    Seneye filistin,Lübnan derken tam cümbüş olacak Çivisi çıktı bu yarışmanın hele birde Ukrayna kazanırsa tamam artık çadır tiyatrosu olur bu iş.

  72. arkadaşlar mrb ben geldim ve ölüyorum uykusuzluktan hakettiğimiz bi başarı yani rakiplerimiz ii dildi bence..ayrıca çok heyecanlı oldu yaaa

  73. Beril’e katılıyorum. Bu kadar başarılı olmasına rağmen türkiyenin finale çıkmasına şaşırmamın sebebi televoting sistemi… Bu kasdar politik oylamalara rağmen finale çıkmamız bile Kenan’ın kalitesini ortaya koyuyor. Tebrikler.
    Bu arada ses konusuna gelince , bence çok büyük bir sorun değil, ki dinlemekten aşina olduğum bazı şarkılar da aynı bizimki gibi sönük kaldı diyebilirim. Sadece bazı noklatarda mikrofon çok acayip sesler çıkarttı mesela “t” ve “p” lerde!! Sanki amatör bir sahne ve amatör bir ses düzenini anımsattı. Bu korkunç birşey ve derhal önlem alınması gerekli bence!!!

  74. Bakın arkadaşlar!!! Herkes ses düzeninin bozukluğundan bahsetmiş. Fakat o ses yalnız Türkiye’ye öyle duyuldu!!! TRT 1’İN aksaklıkları yüzünden ses yalnız bize kötü geldi. Yoksa Avrupa’ya öyle duyulmadı ses. Bizim şu an daha önemi sorunarımız var. Onları tartışmayacağım. Bu arada Beril diye bir kız çıkmış. Kendi yanlış ama ona doğru gelen doğrularını bize yutturmaya çalışıyor. O zaman Sertap niye birinci oldu? Bunlar yani Beril’in dedikleri BOŞ!!!!!

  75. ya arkadaşlar ses sistemine takılıp kalmayın çünkü o gün zaten bi sorun olduğunu duymuştum ama tuanadan dil merk etmeyin:)ama o final gecesi düselir ve çok güsel bi final bizi bekliyor

  76. Aakadaslar bu yazdıklarımı final gecesi oy atıcakların dikkate almasını istiorum biz bir grup eurovision fanı tek bir ulkeye oy atmakta karar kıldık. Bu ulke Makedonya. Makedonyaya atmamızın sebebi Yunanistan Belarus ve Sırbistana yuksek puanların gitmemesini saglamaktır. Ayrıca 12 puan Ermanistan ya da Bosnaya gidicegi icin 8 puanı makedonyaya verebiliriz. Bu da kenanın onunu az da olsa acıcak. unutmayınki eurovisionda 1 oyun bile degeri var. Sizden ricam ESC Fanları olarak bizi desteklemeniz. Tesekkur ederim!

  77. bulgaristanın şarkısı çok ama çok güzell…
    belarusunda aynı şekildee.
    hattaa yunanistanın şarkısıda mükemmel.. zaten ilk sıraları bunlar alacaak.. bu benim düşünceem…
    veeee
    Bulgaristan, Belarus, Yunanistan taraftarıyım..
    KEşke Kenanda Onlar KAdarrr İYi Olsaydıı…

  78. deniz4e kesınlıkle ve siddetle katılıyorum kı çok haklı kenanı ne kadar az da olsa açmalıyıs unutmayın kı sertab son oyla kazandı 5 puan farkla 1. oldu kenana destek tam destek

  79. emirrrr Diyor ki:

    bulgaristanın şarkısı çok ama çok güzell…
    belarusunda aynı şekildee.
    hattaa yunanistanın şarkısıda mükemmel.. zaten ilk sıraları bunlar alacaak.. bu benim düşünceem…
    veeee
    Bulgaristan, Belarus, Yunanistan taraftarıyım..
    KEşke Kenanda Onlar KAdarrr İYi Olsaydıı… demişşş

    yarın aksam gorjes janum bnm arkadasım hırsızlıkla bu işler olmuyoır yunanıstan turk kopyası resmen sarkı yetmesmıs gıbı bırde sahne aynı yaa rezıllık sarbel turkıyeye geldı ama bosuna ona değil 12 puan 3 puanın ustunde werişlirse yasık olurr tmm mı yarın aksamı bkle bnce kım daha iyiymiş görursun bos bos ta konusmaa

  80. adam gibi bi dinleyin bulgaristanın şarkısını.. en azından diğerlerinden çok farklı we güsel bir şarkı.. birinci olmasada umarım en başlarda olurrr…

  81. Deniz, sana katılıyorum.
    Bence bu konuyla ilgili bir mail hazırlayalım ve kişi listemizdeki oy atmayı düşünenlere yollayalım bu şekilde daha geniş kitlelere yayılırız.
    Biri bu konuyla ilgilensin!

  82. o zaman şöyle bi mantık yapın ki kenanın önü açılsın…

    bizi en büyük adaylara değil en son oalbailecek en kötü adaylara oy atalım. puanlar onlara gitsin.. belkide biz göz göre başkasını öne geçirmeyelim..

  83. emir saçmalamışsın biraz…tmm yunanistanın şarkı ii ama kareografi çok tanıdık ayrıca bulgaristan da fıss ne dir o iki çalgıyla olmaz bu iş..hm ama şöle de bişe var artık kimin ne yapacağını kestiremiyorum lordiden sora ama belarus süper

  84. zaten benim düşüncem bu arkadaşlar..
    belaruss mükemmel..
    yunanistan mükemmel..
    bulgaristanda bana göre mükemmel…

  85. makedonya ii bi seçim dil arkadaşım..biz de almanyaya vercz çünkü bişe yapamıyck finalde bölece de kenanın önünü açıcz

  86. emirrrr Diyor ki:

    adam gibi bi dinleyin bulgaristanın şarkısını.. en azından diğerlerinden çok farklı we güsel bir şarkı.. birinci olmasada umarım en başlarda olurrr…

    arkadasım butun ulke sarkılarını en az 3 kere dınledım ve benı etkıleyen bişi olmadı bulgarıstanda sadece davulla felan oomaz bu işlerr nese onlar senn fikirlerin saygı duyuyorum sonsuz ok

  87. emirrr bence daha fazla saçmalama, vereceğimiz maksimum 12 puan , ki; bu puanların en güçlü rakiplerimize gitmesindense makedonyaya gitmesini tercih ederim!

  88. Bu arada emirrr’e şu konuda katılıyorum bulgaristanın şarkısı oldukça etkileyici ama keşke bütün ülkeler etkilendikleri şarkıya oy atsalar. Bu işler böyle , ayakta kalmak istiyorsan politik olacaksın.

  89. @”ses ile ilgili sorularınız cevaplıyorum”

    Pardon, ama hayir, bildigin cok yanlis, ses sadece TRT´den öyle kötü duyulmadi!!

    Alman NDR tvsinde de COK KISIK VE KÖTÜ cikti. Diger ülkelerde gayet kaliteli ses düzeni vardi. Bu arada Ispanyol tvsinde de tekrarini izledim sovun, orada da ayni sorun vardi. Sesler sanki birbirine ayarlanmamis gibi cikti üstelik müzigin altyapisi asiri derecede kisikti…dolaysiyla tv basinda oy veren milyonlar ciliz bir performans izlediler. Allahtan Kenan & ekibi yine de iyi kurtardilar…

  90. benim oylarım bulgaristanaa…;
    saçmalamıyorum. ne bu yaaa düşüncemii on kez bin kez söylemek yasak mı alla allaaa

  91. şimdii şu anda tekrar dinleyin bulgaristanıı.. herkesten değişik olacagını göreceksiniz..!!! belarusta aynı şekilde..

  92. uzatma kes tmm yeter sen ne kadar uzatırsan sana cvp o kadar gelırr emır cım saygı duyuyorus dedık dımı kes artı yeter alır bulgarısta nmera ketme 1. olurr rusya ukrayne warken biras zor ruyanda gorursun aaahauahhahaauahaha

  93. tmm söle düşünceni ama bu düşünceyle sen çok tepki alırsın cnm..bide trtde de sorunlşar yaşandı yarışma boyunca sesle ilgili..ya sanki dandirik bi şov..aylardır beklediğim eurovision ve ne heyecan ne bi hazılık bence finlandiya da trt de sınıfta kaldı

  94. bugun doğum gunum ve helsınkıdeım kenan banahedıyemı zafer olarak werecek ulkeye super bi şekilde doneceiss oleyy kenan doum gunum de :D:

  95. yaaa yaaa yaaa şaaa şaaa şaaa bulgaristan çok yaşaaa.. kıskançsınız hepiniz… hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  96. TAKLİT ETMESİN YANİ SERTABUIN AKIL HOCALIĞI BUMU. KENAN REKLAM FİLMİ İÇİN YAPTIĞI SOVU EUROVİSİONA TAŞISA DAHA BAŞARILI OLURDU. SOV ÇOK SÖNÜK VE RİTİMLE DANSCILARIN HAREKETLERİ ÖRTÜŞMÜYOR. MENDİL HİKAYESİ REZALET TÜRK OLMAK İÇİN BUNLARA GEREK YOK MÜZÜK DE COK ZAYIF RİTİMER DUYULMUYOR BİLE ACİL UYARİ

  97. naapıyonuz la kenan abi eurovision’a girmişin de baa nie sormadın kaç yıllık kankiyiz şarkını da beendim beenmesinede daha güzel şarkılar çıkarsa ne ….. yicez

  98. Arkadaslar Merhaba
    Yarismayi alman NRD kanalindan izledim . Ses gercekten kötüydü buna katiliyorum ama sorun sadece bizim sarkimizda yoktu. yarisma icinde bircok kez sesin gittigine sahit oldum. Finlandiya soguk bir ülke öyleki bu sogukluk yarismayada sirayet etmis maalesef. seyirci ruhsuz ara gösteriler Buz gibi tanitimlar desen bir alem. Yani resmen öldürmüsler yarismayi. Istanbul u hatirliyorumda nasilda civil civildi. O kadarki KENAN in sarkisi sesi kisik olmasina ragmen dün gece biraz olsun canlandirdi salonu. Bu arad kamera görüntüleride igrenc ötesiydi. Ve sahne benim son yillarda gördügün en berbat sahne . Kocaman bir alan var fakat kullanim sahasi cok dar yapilmis arkadaki isikli kisimda görselligi baltaliyor. Hic begenmedim cok daha iyilerini gördük belkide ondan böyle düsünüyorum. KENAN in ceketini pek begenmedim benim bildigim kadari ile finalde SWAROWSKi taslarla süslü baska daha gözalici birsey giyecek diye duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum. Dansci kizlara gelince olmasalarda olur gibi duruyor o kdaraki sadece kalabalik yapiyorlar sarkiya hi bir katkisi yok. Birdse o baslangictaki bezli olayi pek begendigim söylenemez cok amatörce yapilmis daha orjinal bir koreografi yapilabilirdi. Sarki sirasinda KENAN in cigliklari biraz fazla olmus bana GÜLSEREN ve SIBEL i hatirlatti ki bu pek hos durmamis. Herseye ragmen yinede en canli performansti. Unutmadan dansci kizlarin kiyafetleride feci idi kat kat bezler felan . amacim sadece karalamak degil olumsuzluklari yazdimki dikkat cekilsin . Olumlu olanlari söylemeye bile gerek yok SEKERiM bu isi ilk 3 icerisinde tamamlayacaktir diye umuyorum. Final zorlu gececek simdiden belli.

  99. ses düzeni neydi yaaa öylee..umarız bu sorun finalde ortadan kalkar!!kenan gayet iyiydi..dansçılarda öyle..ilk 3 ü bekliyoruz..

  100. arkadaslar tekrar tekrar söyluyorum salon daole ses problemı o kadar yoktu yayına gelen seste arıza olabilir yada orda resmen buyuye kappıldık blkı ondan böle dusunuorum ama orda salonda hiçbi aksaklık gormedım sahnenın kuçuk olduu çok doruu ama kenan işini bilir fınale konsantre olun bncee manyakjs oljaks

  101. kenan fun arkadaşım ya varya bende onu düşünüyom acaba yunanlılar 12 puanı kime verecek varya acayip merak eddiyom acaba bize verrirlermi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    12 vermeselerde yunanlılar ii bir puan verecekler bize galiba çünkü kenan çok yakın davrandı onlara ve rumlara……..

    bu arada bu tuana denen yaratık nerde ya:))))))))))))))))))

  102. Hey Millet Makedonyaya oy vericekler yazsın lutfen! ne kadar oldugumuzu ogrenmemiz lazım Haydi bekliorum MAKEDONYAYA OY ATMAK İSTEYENLER YAZSIN!!!

  103. ufuk haladaha tuanayı arıyorusun:)alemsin haaa..yunanlılar ve kıbrıslılardan çok oy gelecek görün de bakın

  104. arkadaşlar sakın yunanistan kesin bize 12 puanı werir aman bizde onlara kıyak geçelim 12 puanı werirlim gibi bi düşüncemiz olmasın hiç belli olmaz son anda bize puan bile wermeyebilirlerrr

  105. aman oy larını onlar alsınlar da bı yerlerıne soksunlar kenan dan insanlık gorduler bıras bakalım noljak ama onlar taa survıvordan berı baya bı dusman kesıldıler bıde mıllı takım maçı ustune tuz bıber oldu hehehehehe yunan 0 turkey 4

    cvp larınız bklıorum yunanıstan 12 puanı kıme werecek kıbrıs yok zuhahahahaaha

  106. yunanistan eğer 12 puanı kıbrıs rum kesimine (özellikle vurguluyorum rum kesimini) vermezse önümüzdeki sene eurovisionu izlemicem . hıhh!!!

  107. bılmıyorum makedonya ya mı verırım ama ben rusya yı sırbıstanı belarusu ( her ne kadar tam olmasa da) beyendım ukrayne ne için girdi anlamadım o kadın mı erkekmı nese ığrençler mılllet burda onlara guluo kendı funlar harıcınde yarın aksam nolur bılemıotum ama tepkı oyu alabılırler

  108. bence fransa 12 puanı bize inat ermenistana werebilir ayrıca yunanistan dan da sanmıorum 12 gelsin en fazla 8 almanya hollnada bosna dan gelebilir ama bosna daha önce sırbistana çok puan wermişti kawgalı bışaklı olsalarda onun 12 puan içi
    n kesin konuşmak zor ama almanya hollanda dan 12 gelir gibi be gelioo kuzey ülkeler gene kendi aralarında bölüşecei için oylar bölünür çok süpriz bi isim de birinci olabilir yani kendimizi hazırlayalım

  109. peace guldurdun benı uuahahhaauhahah kıbrıs kaldıı sınavı geçemedı laa nerden 12 aljaklar sushueudhfudıuehfjıgf

  110. arkadaşlarım bize 123 puan gelecek ülkeler belli fransa hollanda belçika(belki)almanya diğerleri 10 ve 8 şeklinde olack

  111. ya 12 puan gelecek ülkeler belli demek istedim bide sonlarda çıkmamız çokkkk ii çünkü saat farkı olduğu için yanabcı ülkelerin en çok tv izlediği vakit kenanın çıkacağı zaman

  112. Sesin kalitesizliğinden kaynaklanan sorunun müsebbibi Finlandiya devlet televizyonuyla, Eurovision’un Cenevre’deki merkezi.
    TRT’nin yayınından kaynaklanan bir hata değil o.
    Çünkü yayın, bu iki merkezden iletiliyor.
    TRT eleştirilebilir ama bu teknikle ilgili değil, içerikle ilgili olmalı.
    Sunucuların neden bahsettiğini merak eden çok kişi olmuştur diye düşünüyorum. Ama öğrenemedik. Çünkü bizim spiker bambaşka konulardan bahsediyordu.
    Bülend Özveren Eurovision’u tarihiyle, bugünüyle, çekişmeleri ve puan alışverişlerini iyi bilin bir sunucuydu.
    Hakan Urgancı ise hem çok kötü anlattı, hem de çok yavan espiriler yaphtı. Malta’nın bize en çok puan veren ülke olmasından tutun da Moldova’nın şarkıcısının dişiliğine kadar.

  113. eed ii bi stratejı oldu bnce sonlarda çıkmak hem ınsanların akıllarında kalıyo yarısmacılar bak gorursunuz kenan unutulmujak showu harıka oljakkk

  114. arkadaşlar öğle yemöeği bile yemedim kenan için milletle görüşüyorum oy yollasınlar die ing bilen arkadaşlarım lütfen sizde birilerine ulaşın ve oy isteyin akrabalarınıza arklarınıza söleyin oy atsınlarrrr

  115. yaa çoook ii gider umarımm kenan funn bugun ne war helsinki dee provaalr war mııııı

  116. bugun fınal provalrının son asaMASI war daha çıkjaks bısde bırasndan izlemeye

    kenan yuru kenana oy atın kuserım bak

  117. ya akşam süperdi heyecandan ölecektim özellikle saçma sapan şarkılar çıknca ve o zarftan bi türlü biz çıkmayınca kalpten gidiyordum süperdi akşam öle bi çığlık atmışımki turkey diyinced spiker…süperdi ya sen ne yaptın………bu arada kenan fun ben oy atcm ama makedonyaya dilll

  118. kenan fun aman izledikten sora bize mutlaka hbr wer yanii dee izleyicilerde rahat rahat girip izliyebilyor mu

  119. yunanistan jurısı fınal de soyle dıcekmıs:bızım ıcın 12 puan cok degerlı kıbrıs rum kesımı olmadıgı ıcın fınalde 12 puanı bir senelıgıne muzeye kaldırıyoruz dıceklermıs.

  120. Puanlama açısından “Kıbrıs Rum Kesimi nereden çıktı finale kalmadı” diye birşey yok.
    Çünkü katılan tüm ülkeler ( 42 ülke ) puanlamada yer alacak.
    Kıbrıs Rum Kesimi’nin 10 puanı Sırbistan’a, 12 puanı da Yunanistan’a gidecek.
    Yunanistan’ın 12 puanı da yüksek olasılık Sırbistan’ın olacak.

    En şanslı ülke Belarus çünkü hem Orta Avrupa hem de Doğu Bloku ülkesi..
    İngilizce bir şarkı olduğu için Batı’dan oy alır.
    Müzik yapısı da Batı ve Kuzey Avrupa’ya uygun.

    Birinci Balkanlardan da çıkabilir. En şanslı aday Sırbistan.
    Kuzey Avrupa’nın oyları da İsveç’e gidecek..

    Benim favorilerime gelince İspanya, Belarus ve Ukrayna.
    Çünkü funlar çok etkili.

    İspanya yakışıklı erkekler, Belarus da orta yol kontenjanından puan alacak.

    Türkiye 6. ya da 7. olabilir.

  121. arkadaşlar bence çook güzeldi ve ben kesinlikle kenandan süprizler bekliyorum inşallah 1 . oluruz ya
    ben çok heycanlıyım yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum umarım bizz birinci oluruz kenan fun sende neolur sürekli bizi bilgilendir

  122. ya semanur galiba öyle :))))))))))hem dün ben pek inanmamıştım o tuana hatta resim istemiştim ama yan çizdi……hani bugün koyacaktı…kenan fun arkadaşım kusura bakma…….sen bir resim çkeip koyarsan belki……burda kimseri heyecanlandırıp pislik yapmasın tamammı…..

  123. semanur denen arkadasım böle bı saçmalıı sendne beklemezdım ne kadar basit sin yaa
    dedığınız kısıy tanımıorum bıle
    bn yasdık kendımı tanıttım eer o kısı ordasa gelsın konusalım kımseye yalan atma gıbı bı huyum yoktur rapunn provalrın olduu salonun dısında ekranlar war ordan izliyosunuzz içeri alınmı seyırcıler basın felan war içerdee ama çıkısta kenanla olabılıosun yaa fun clup olarak sonuna kadar arkasındayız we utanın kenanı kotuleyenler utyanın kendınızsden sertaba da neler yaptınız bee noldu 1. olunje sondunuz yasıklar olsun bukadar tuana dene arkadas kımsın sen yaa duzenbas açıklasana kendını

  124. Bakin arkadaslar TÜRKIYE olarak oylari elenmeyen ülkelerden ve bugüne kadar televotig ile sürekli 12 puan aldigimiz ALMANYA ya oy vermenizi rica ediyorum . Zira bunun faydasida var gecen sene ALMANYA ilk 16 ya kalamadigi icin biz direk finale katilmamiz gerektigi halde elenmeyen kurucu üyeler yüzünden bu sene yari finale katildik yine ayni tehlike söz konusu. O sebeple ALMANYA ya oy vermeyi talep ediyorum öyle iddiali bir sarkida degil. Bu arada KENAN in finallerde kesin süpriz yapmasi gerek . Bulgaristan bence tam bir hayal kirikligi KLIP güzeldi biraz olsun ama sahnede LIVE olarak berbatti. Ukraynayi ben hic düsünmüyorum ile onlarin kimlerden oy alacagi belli. HELSiNKi tam bir hayal kirikligi oldu inanin hic renk yok bu arada dikkatimi ceken bir baska konuda müzik endüstrisin dev leri olarak gördügünüz ülkeler cok kötü yine. Ayrica oy dilenciligi yapan cok ülke var bu sene . Ingilterenin klibini izledim sok oldum bu kadarmi yalvarilir göze güzel gözükmeye calisilir. Bu arada yazik oldu izlanda ya cok begenistim sarkiyi. Yinede bu sene sarkilari cok vasat buldum. Tümülkeler isi görsellige dökmüs hatta abartmislar ve sacmalamislar. Ispanyayi begendim biraz . Ama sansli görüyorum bu arada KENAN i justin Timbilake e benzetmis yabancilar. Bence KENAN Justin dan cok daha iyi.

  125. sana katılıyorum ufuk artık ben helsinkideyim kenanıın şovu şöle böle diyen resim çekip yollar kardeşim artık inanmıyırum

  126. 1.kımseye kendımı ıspat etmek için çeşitli selerle urasamam tmm mı kımsem slerım anladın mı janum bnum kir atarken saygılı olursan sewınırım karsında çocu kyok senn

    llalalalala selena nağ nağ nap diyeyım tmm mı cümlelerini dikkatlı secersen sewınırım izle yarın aksam go o saman amk yaa surasya bak

  127. ya ne kadar basitsiniz yaa konuyu saptırmakta üstünüze yok yaa gidin amk ya sizde fun ı olsadınız kenanın amk gelsedınız tabı sız ne o kadar ne diyim bilmiorum kı kım çıkarsa çıksın gerçekten karalardınızz bugun tarkan da çıksadı emınım ona da kötu bunu bklemıyorduk hayal kırıklıına uradık gibi saçma sapan laflar sölerdınız bıras ülkenizi desteklemenızı we seviyeli olmanızı tavsıye edıyorum

  128. bak güsel kardeşim ben sana bişe demiyorum ama bikere sarsıldı güveniöiz anladın mı doru sölüyorsundur belki ama akşamki gibi balıklama atlamamızı bekleme valla kusura bakma bu arada cebngiz doru sölüyor almanyaya verelim oyumuzu..kenan fun kırdıysam özür

  129. semanur aynen bu kenan fun da fos atıyor resmen ya…….:))))))))))))) hem orda olan birisi bu kadar agresif davranmaz…..ayrıca tuana yı tanımam diyo…ya sen bu siteyi ilk defamı görüyon ya……s…….r……… git ya………….
    şurda insanlarla oynamayın be…….

  130. anlamana sewindimsemanur balıklama atlamanı bklemıyorum saten ben sadece gorduklerımı soluyorum ama onuda yapmıjam anlasılan bkleyın yarın aksamı kenan ne yapojakmıs gorun ama sunu bılın harıka bı show yapjak buna ınanın bn bu kadar dıorum anladısan yalan solemedımı ozur dılenjek bı konu yok kenetlenmemız lasım su an hade kenan eed oybnde almanyaya atıyorum dıer ulkeler nasılsa daılacak oyla ama lamanya hep son sıralarda oluo barı bu sene bı selrr yapsın dimi

  131. b ulaflarınızı soleyın soleyın yarın aksam kenan çıkınja gorurum sızı ben yarısma bıtımınde burda bklıyor oljam sızı uyumassanız tabıı

  132. ya yalan sölemıs olsam neden bu kadart emın konusaım anlamıorum kı nerenızden uyduruyosunuzz canım bnm agrasflıkla alaksı yok sana da olmadıın bı kısıyı sensın deseler ne dusunursun saçma sapan konusma o kotu lafını da sana iade ediyorum tmm mı bebe senı gıt uyu ewınde oyuncaklarınla oyna saygılı ol bıras saygısızz

  133. benim izlediklerim berbattı ama kenan herkesi canlandırdı.performansı izledim muhteşemdi.ses,mimikler,kıyafetler,kenanın hareketleri fln süperdi alıcaz bu yarışmayı en kötü ihtimalle 2. olurus arkadaşlar tabi hak edilen oylar gelirse…bize de ne düştüünü hepimiz çok iyi biliorus…
    SÜPERDİN KENAN…
    TÜRKİYE KAZANICAKKKK O KADARRRRRRRRRRRRRR…

  134. ya kenanın sempatikliği yetti ya süperdi ama kızların biraz daha hareketli olması gerek hadi bakalım sürprizi beklioruz

  135. kenan funa katılıyorum bende oyumu almanyaya vericm kesin ya..diğerleri bi sürpriz bişe yapabilir ama almanya yine sonlardadır bu yıl..ve artık kenetlenme vaktidir arkadaşlarım hadi bakalım

  136. 21 yasındaım tmm mı bebeğim bnm kes artık seviyeyı daha fasla dusurmede sana yakısanı yap çıkıjam bırasdan herkese ıı gunler dılıorum kendınıse ıı bakın kenana ve turkıyeye ınanın gerisi sate ngeljek kenan sallıjak mera ketmeyın

  137. Ya millet milli bir yarisma söz konusu sizin tartistiginiz seye bak. Biz milletce böyleyizdir zaten hep asil konuyu birakip incigi ile cincigi ile ugrasiriz. Kenan helsinkide olsa ne olur olmasa ne olur kaldiki ben onun Helsinki de oldugunu düsünüyoru bu cok zor birsey degil. bende köln deyim ne oluyor yani sonuc olarak burada KENAN icin oy kullanam sansim var ve öylede yapiyorum 2 telefondan 40 oy attim dün gece 15 dakika icinde beni izleyecektiniz en az KENAN kadar terledim. Sizlerden ricam TÜRKiYE den oy kullanacak arkadaslarin ALMANYA ya oy vermeleri az öncede dedigim gibi bu cok önemli zira almanya hem iddiali degil hemde ilk 16 ya girerse seneye direk finalden katilma sansiiz artar . surada 1 gün kalmis tartismalara bak. Hersey daha iyi olsun diye elestirin sadece bence. KENAN a ve ekibine güveniyorum TRT yide ses konuunda görev basina davet ediyorum seyirci kalmasinlar. Bu arada ALMANYA disindaki gurbette olan dostlarda lütfen telefonlari basinda oy kullansinlar bu cok önemli Aman benim 1 oy umdan ne olur demeyin her oy cok önemli. Hep destek am destek ve KENAN son sözüm sana “VER COSKUYU ….VER COSKUYU …”

  138. 21 mi ah canım ya daha çok küçükmüşsün..hem nereye çıkıyon bakalım…yoksa provayımı seyredecen…..kaçta başlıyomuş prova bir yazda bizde öğrenelim…….

  139. Bİ DE ARKADAŞLAR SİZ NAPIYOSUNUZ ANLAMIYORUM.BİRLİKTE OTURUP KAZANMAYI BEKLİYECEĞİNİZE SİZ TARTIŞIYOSUNUZ .
    ŞUNU UNUTMAYIN BİZİM ÜLKEDE BİRLİK OLMASSA KAZANMAMIZ İMKANSIZ OLUR LÜTFEN KAVGA ETMEYELİMMMMM

  140. cengıs jım sana sonsuz katılıoru m turkıyedekı bası arkadaslar anlayamıor ıste bu olyııı napsın yasık ona hala buyuk olduunu idda edıo arkadas sen git selena acemı cad ıfelan ısle öle uyku waktın gelmedı mı senn git uyu hade

  141. ya kenan fun ben sana inanıyorumm arkadaşlar birazz dün tuana denilen arkadaşımızın söylediklerine benzettiği söylediklerinii ama ben tuana yada inanıyorumm çünküü daha final olmadııı vee sadecee tek bi sorumm varr kenan finalde farklı bi şovv yapma imkanına sahip mii bu yasak değilmiii

    bidee kendii gözlerinlle gördünmüü etek fırlamasını ve halayııı görmediysenn nerden biliyorsun böyle olacağını

    bunları açıklarsan eminimm sadece benii değill bütün arkadaşlarıı inandırmışş olursunn

  142. ya çocuk çıkmış milleti kandırıyo ya……ne tartışacam…dün siz herhalde tuana adlı şahsın neler yaptığını bilmiyorsunuz ……eğer ordaysa gerçekten çeker bir fotoğraf gönderir çok zor bişey değil yaniiiiiii…………

  143. arkadaşlar tmm ya kapatalm artık şu kavgayıo artık kenetlenelim ya şurda son saatler final için yapmayalım tmm kim ne yazarsa yazsın uffffffff

  144. nese yaa çok uzattık nese ufuk kardesım dusunme özgürlüğünü kullanıyorsun ama dıkkatlı kullan bnm dusunce ozgurluum basladıı yerde senn kı bıter bunu unutma bu arada kötu sözler için kusra bakma bana yakısmaz onemlı olan kenan tmm mıı yurt ddısında olmayı avantaj olarak gor bnce çunku 20 sms 20 sms tır bunun katkısını gorjeksın nese fasla uzadı kırılmasın kımse tmmm mıı hem provay ıiçerde ileyemıosun janum bnum tmm mısalon gırısınde ekranlar war dedım içeri misafir alınmıo kaç kere solıjem kırıldısan sorry ama bıras olgun davran nese önemli olna kenan turklıyenın yerı ve basarısı konuyu değiştir artık çok sıkmaya basladın tmm mıı

  145. evet arkadaşlar hem insanların üstüne bu kadar gitmeye hakkımız var mı kenen fun işi gücü yok ta bazıları gibi buraya geçip yalan mı konuşucak herkez bir değil bunu kabullenin ben yalan konuştuğuna inanmıyorum kenen fun ın en azından dün akşamdan sonra bunu istemiyorum

  146. NOOLDU YAFF SUSTUNUZ BEN KAVGA ETMEYİN DEDİM SUSUN DEMEDM Kİ?İSTEYEN İSTEDİĞİNE OY VERSİN BIRAKIN BU ONLARIN ÖZGÜR İRADESİ

  147. ya ltfn birbirinizle uğrasmayın hepimiz kenan cıksın istemiyormuyuz
    kim niye yalan sölesinki hem sölesede bize ne sadece kenanı destekleyelim

    KENAN DAĞITICAK ORTALIĞI

    belarus falan söncek yrn

  148. sadece finalde etek fırlamasını eklıjekler halayla olan kısma bunu kenan söledı ek olarak getırme olanakları warmıs kareografıyı tam olarak değiştirmeden hem butun showu gostermes kenan buyu bozulur dıe bklıo yarın aks

  149. ya ikide bir uykun geldi git selena yı seyret deyip insannın asabını bozma…..biz eurovision u izlerken sen altına ediyordun…bir bok bilirmiş gibi saçmalama.

  150. ufuk tmm boşver ya herkes ne derse ne yazarsa yazsın salla ya….arkadaşlar yurtdışındakilere ulaşmaya çalışın hadi ya birbirimizle kavga edeceğimize doru dürüst bişeler için parmaklarımız çalışsın hadi bkmm

  151. hımm anladımmm yanii sadecee etekler fırlıycak ölemii halay bölümündee yinesadece kenan mı dans edecek

  152. yoo senn adını soledım m oda hulyacım ustune alınan alınır sen rahat ol mera ketmee kızlar etek atacka kızlar kenanla halay çekjek bu kadar ınanmayan ınanmasn

  153. Ya etek firlatmatmasi cok etkileyici olabilir salis yapmisti bunu degilmi acaip cosmustu salon KENAN bu haliylede iddiali ama ben onun cok daha iyisini yapabilecegini bildigim icin elestiriyorum. Yoksa performans hicte kötü degildi. En önemli konular o ilk baslancictaki bez olayi cok vasat kina gecesi merasimi gibi olmus. Halay li kisim ve mendil olayi vasatti. Biraz ciglik olayi abartiydi. Onun disinda KENAN sahnede cok sempatik duruyordu. TÜRKIYE den oy verecek arkadaslar kesin almanya konusunda birlesmeli bence yoksa yarinki finalde TÜRKiYE nin oyunun nereye gittgini görünce SOK olmayin.

  154. arkadaşlar kenan la yapılan röportajda demişki kareografide bazı değişiklikler olcak biz daha yeni başladık…asıl şov finalde..siz böle şelere inanın

  155. be nburda sabahtan berı ne dıuorum semanur cum show fınalde oljak demıomuyum nasıl okuyosun kardesım yaa lutfen plss yaaa

  156. ya bu kenan fun sen yarım saattir çıkıyom diyosun ama hala burdasın…gitte dışarda kurulan ekranlardan provaları nizle sitersen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  157. Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de dün gece yapılan 52. Eurovision şarkı yarışması yarı finalinde Türkiye’yi finaldeki 24 ülke arasına sokan Kenan Doğulu, ”Finalde daha da iyi olacağız” dedi.

  158. noluo burda yaaa. Kenan fun helsinkidesin ya da deilsin hic umrumda bile deil anladınmı!! millet sizde ustune gitmeyin daha asıl onemli konu turkiyeden cıkıcak oylar onu tartısın bence… Biz Fransadan ermenistana 12 gitmesin die SMS yagdırıcaz. Insallah 12 puanı turkiyeye kazandırırız… Sizde ALmanya ya atın bence iyi bir fikir.

  159. Kenan Doğulu, “Favorileri en son söylüyorlar. Onun için Türkiye’yi 9. finalist olarak açıkladılar” diye espri yaptı.

    Doğulu, “9, benim uğurlu rakamlarından biri, onun için çok mutluyum. Zaten 9 olacağını biliyordum, keyfim yerinde, sonuna kadar sabrettik, ama güzel geçti.

    Geç oldu, ama güç olmadı. Sonucu beklemek heyecanlı oldu, ama finale
    yükseleceğime her zaman inandım. Finalde inşallah iş başlıyor. Her şey çok daha güzel olacak” diye konuştu.

    İlk günler provada teknik sorunlar yaşayan Doğulu, tüm problemlerin
    çözüldüğünü belirterek, provaların çok iyi geçtiğini, herhangi bir sorun
    yaşanmadığını söyledi.

    Doğulu, Finlandiya’nın resmi televizyonu YLE’nin kendilerine çok büyük
    destek sağladığını kaydederek, Avrupa’da yaşayan Türklerden aynı desteği alacağına inandığını söyledi ve “Daha yeni başlıyoruz. Bu yarı finaldi. Esas şovumuz finalde” dedi.

    Avrupa’da yaşayan Türklere teşekkür eden Doğulu, “Hepsinin desteğini bugüne kadar hissettik. Bundan sonra da hissetmek istiyoruz ve rica ediyoruz. Cumartesi Türkiye’yi seven herkesin televizyonun başına geçip Türkiye’yi verecekleri oylarla desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

  160. ya semanur kenan ın basın toplantısından alınmış bir bölüm galiba.tamamını bile varmı yani tam olarak ne dedi kenan ba.toplantısında……..link falan varsa gönderebilirmi…

  161. millet bırakın laf kavgasınıda ne yapmalıyız onu düşünelim. şimdi öncelikle kenan herzamanki kenan sahnesi çok iy coşkulu hareketli ve sevimli. ancak bunlar final için yeterli değil özellikle dans kareografisi çok ama çok basit ve kötü elbetteki izlediklerimizden kat be kat iyi ancak unutmamak lazımki final bambaşkadır çoğu puanlama siyasi olacağı için bizim için önemli olan görselliği ön plana çıkarıp bu ülkelerdeki kişileri yakalamak. ayrıca kızların kıyafetler facia ne dans edebiliyolar nede ettikleri dansı gösterebiliyolar. daha hareketli olmaları lazım kenanın hızına yetişmeleri şart. buarada kenanın sesi çok acayip çıktı müzik arkadan takip etti kenan önden gitti bu aksaklığı hemen halletmesi lazım birara diğerlerinin playback yapıp kenanın sadece canlı okuduğu izlenimine kapıldım ama herkes canlı söyledi sonuçta herşeye rağmen gerek açılış gösterisi gerekse esc ler ve sahne iğrenç nasıl hazırlanmış bunlar seyirci desen sanki sinemaya gelmiş bir donukluk ki sormayın insan bir hareket eder bi tepki verir sahneden uzak olanları saymıyorum bile sonra salonda boşluklar çoktu nasıl bir organizasyon böyle adamlar önemmi vermiyor ciddiyemi almıyolar anlamadım sonra trt herzamanki gibi gerek yorumlarında gerekse anlatımda faciaydı adamı dinlemek için televizyonun sesini sürekli yükseltip durdum. ŞİMDİ GELELİM OYLAMAYA EMİNİMKİ RUM KESİMİ OLMADIĞI İÇİN YUNANİSTANIN OYLARI BULGARİSTANA VE SIRBİSTANA GİDECEK BİZEDE VERİCEKLER AMA 12 YADA 10 DEĞİL .ŞİMDİ ARKADAŞLAR BELARUS VE SIRBİSTAN ENGELİNİ AŞMAK İÇİN OYLARIMIZI ALMANYAYA VERMELİYİZ ÇÜNKÜ İDDALI OLMAYAN Bİ ŞARKI YANİ BİZİ ZORLAMIYCAK Bİ ŞARKI. BUNUN YANINDADA UKRAYNADAN ÇEKİNMİYORUM ÇÜNKÜ DANİMARKA İLE AYNI OLDUĞUNDAN GAY LER İKİYE BÖLÜNÜR AVRUPADA BİZDE ARADAN AKILLI STRATEJİLERLE ÇIKARIZ YALNIZ DİKKAT ÖZELLİKLE SIRBİSTANA SİYASİ OYLAR ÇOK HEMEN HEMEN HER ÜLKEDEN OY ALICAKLAR EMİNİM. ŞİMDİ KENANIN DAHA İYİ BİR DANS RİTMİYLE MİLLETİ ETKİLEMESİ LAZIM ŞİMDİDEN BAŞARILAR KENAN NE YAPARSA YAPSIN EN İYSİNİ YAPAR BUNDAN ŞÜPHEM HİÇ YOK YETERKİ BİZLER GÜÇLÜ ÜLKELERE OY ATMAYALIM HERKES ALMANYAYA FRANSAYA İNGİLTEREYE FALAN OY ATSIN TAMAMMI?????

  162. leona katılıyorum benim oyum almanyaya zaten nasılsa sonlarda..bide arklar basın toplantısının görüntülerini bulan varmı

  163. ya leon ne kadar uzun yazmışsın böyle:)))))))))))))))))))))
    kızların kıyafetleri süperdide dans kötüydü bunda herkes hemfikişr zaten….kenan da öyle düşünmüş olacakki finalde daha iyi olacağız demiş…..ayrıca bu kızların yerine bizim oryantal starlarımızı koysaydırlar daha güzel olurdu gibi..:))))))))))))

  164. benim oyum pek sevmesemde fransızları onlara gidecek…çünkü bir arkadaş vasıtasıyla onlardan oy istedik yarın bize msj atacaklar…bende onlara:)))))))))))

  165. ya arkadaşlar ben kenanın birinci olacağına inanıyorum ya içimde öle bir his var bugüne kadar kendi ülkemiz dışında bir kere ing katıldık birinci olduk bence bu seferde birinci olucaz alm frns holld avustury belçika isviçre kesin 12 puan romanya ingiltere yunanistan bosna hersek hırvatistan 10 puan verir ben bu sene finlandiyadanda en az 8 bekliyorum bulgaristan gürcistan 7 verir bize muhtemelen danimarka 7 yada 6 verir ve sonrasıda ii gelir bence ama bunlar 3 aşağı 5 yukarı doğru

  166. valla bence fransız alman ing farketmez onlar hep sonlarda zaten…bu arada umarım kenan sesine daha çok hakim olur bide şu arkadaki adamı alsınlar ya onu ya tarafa falan koysunlar

  167. ya bence cok güzel bi sarki tüm almanyadaki gurbetciler kenan doguluyla gurur duyuyor final gecesinde basarilar diliyorum shake it up sekerim diyoruz seninle gurur duyuyyoruz :):):):)

  168. sertabsız asla orda oylar war ama fınale çıkan oylar deıl onlar kıbrıs fınale çıktımı arkadasım yaa lıstede 3. gozukuo D:

  169. yaa ben sahne gösterisi olarak çok ii bişi bekliodum dün gece bekledimi bulamadım….

    bide müzikte çok az geliodu ama sonuçta finale çıktık çünkü kenan herzamanki gibi sempatik ve çok sevimliydi….

    we şarkımızın dier şarkılar arasındaki parlaması ve dikkati çekmesi tartışılamaz bile harika bi şarkı….inş. gerçekten finalde sahne gösterisini deiştirirler….

    kızların kıyafetleriyle kenanın kıyafetinde hiç bi uyum yok….
    bence bu şarkıya çok daha gösterişli bi sahne slowu yakışır….

    çünkü gerçekten iddalıyızz….

  170. GÜZEL OLMUŞ ALMANYADA YAŞADIĞIM İÇİN OYUMU KENANA GÖNDERİYORUM SANA FENA OLSUN BÜTÜN SMSLER

  171. tılsım arkım haklısın ama yinede çok iiyiz ama olsun ya 1.lik bizim kim ne derse desin sora dersiniz sema demişti die

  172. arkadaslar iyimisiniz yaa onjelıkle ınsanları yargılarken once lutfen samımılıklerıne bakmanızı tavsıye ederım kenan funclub .com dan kenan doğuluyu yanlız bırakmak istemeyen ve oraya gıdebılecek olan 25 kişi seçildi bnde kenan funclub .som uyesı olarak ailemin iznini alamadığım için gidemedim ama tartıstğınız kenan fun gerçekten orda ve kenen funclubun .sayılı uyelerınden bırı lutfen arkadaslar yargılarken biras daha yapılı davranalım kımse durduk yere kımseye yapan atmaz hemde arda gibi bi çocuk adını bılıyomusunuz bılmıorum ama kenan fun nıcklı kankamın adı arda 21 yasında ve bugun 22 oldu ve söyledıkler ıgerçek kenan esas shovu nu fınalde yapaca kbıras olsun kendınıze gelın de ulkemıze kenan destek olalım bırakalım bu tartısmaları

  173. 😀 zaten bizim birincilik bu kesin . kenanın bu işe verdiği emeği sertap bile vermedi arkadaşlar gerçekten çok yoruldu kenanıda herkez kötülemeye çalışıyorum ses sorunu evet vardı ama düzeltilmeyecek birşey deyil ve ayrıca sahne şovunu yapmadılar onlar neden çünkü eğer yarı finalde yapsalardı butun herkez diycekti final gecesinde ben bunu biliyorum aynısını yapmış diye mutlaka gerçek olanını göstermedi kenan ve bu taktiği sayesinde iyi bir derece almakla kalmicak 1 ci olacağız ( belli olmaz yinede smsler karışır felan 😀 )

  174. ya ben sadece avrupa bizi iyi yerde görüyo demek istedim o gerçek sonuç demedimmm yanlış anlattıysam özürdilerim mc giway kardes

  175. arkadaslar iyimisiniz yaa onjelıkle ınsanları yargılarken once lutfen samımılıklerıne bakmanızı tavsıye ederım kenan funclub .com dan kenan doğuluyu yanlız bırakmak istemeyen ve oraya gıdebılecek olan 25 kişi seçildi bnde kenan funclub .som uyesı olarak ailemin iznini alamadığım için gidemedim ama tartıstğınız kenan fun gerçekten orda ve kenen funclubun .sayılı uyelerınden bırı lutfen arkadaslar yargılarken biras daha yapılı davranalım kımse durduk yere kımseye yapan atmaz hemde arda gibi bi çocuk adını bılıyomusunuz bılmıorum ama kenan fun nıcklı kankamın adı arda 21 yasında ve bugun 22 oldu ve söyledıkler ıgerçek kenan esas shovu nu fınalde yapaca kbıras olsun kendınıze gelın de ulkemıze kenan destek olalım bırakalım bu tartısmaları

    saygılarr

  176. kaçta acaba ya bilen varsa sölesin o kadar helsinkideyim diyen adam var biri bile bişiler söylemiyo

  177. ya ayşen anladık tmmm b kadar sinirlenme olabilir bizz dün bi olay yaşadık o yüzden öle dedik ona da tmm anladık

  178. kımse burda yalan konusmasın bahsettiğniz 2 kişiden biri doğru söylüyor arkadaslar kenan funclub uyesıyım bnde kenan fun nıcklı kardesımız doğruyu söylüyor herkese iyi günler kenan helsinkiyi salla

  179. ya bu arada belarus adına yarışan koldun yunanlı sakise ne kadar benzio dimi ya yeni farkettim

  180. ahahahahahha nasılda kekledım sızı ahahahahahah

    ama yarı finalı geçicek demiştim değilmi ahahahahaa

  181. kenan denen yaratık ben helsinkide değilim gelişmeleri internetten takip ediyorum size öyle bilgi veriyorum bu arada beni orda göremezsın çünkü ben orada değilim ahahahahahahahaha

  182. rahatsız mısınya git işine senin gibi yalancılar bu sitede işi yok kirletme buraları hadi yaaaa

  183. ahahahhaahha çocuğa da yalancı demişsiniz ahahaha ahahaa ahaaha yazık size bee ahaha

  184. ya gitsene sen sinir bozmaya mı geldin işte salaklık bizdeki iyi niyet bizdeki sana inanıyoruz kendinel bide gurur duyuyorsun yazık sana behh.tühh rezil git şurdan

  185. yazık siza bee özür dileyin çocuktan bee yalancı demişsiniz ahahaha ewed basım göğe erdi ahahahahaha

  186. şimdi bi daha izledimde süper hakkaten ya mükemmelmiş kesin bir numarayız bu arada benim puan tahminlerim hakkında ne düşünüyorsunuz

  187. ben gidiyorum aahah tmm mı canlarım ahahahaa yazmıcam bi daha ahahahaa kenan 1. olcak bu doğru ama ahahahahaa

  188. arkadaşlar yabancı hat alıp o hattın ait olduğu ülkenin verdiği koda türkiye adına oy atarsanız oy geçerli olurmuş
    benden sölemesi

  189. heyy nereye gidiyorsun buraya bak bakim sen sne ne kadar utanmaz ne kadar tyertbiyesiz ne kadar salak bi hewrıfsın yaa bnm kankamın adını buralarda yalancıya çıkardın sen gelsen bı baqım istanbula terbıyesız yaa senı warya bı bensetırım lordıye benzersın ha hemde maskesız sımdı siktir ol git asabımı bozma

  190. konussana …. beyınlı hatta beyınıszz senı gıt baska yere utanmaz yaa turkıyede böle ınsanlar oldumu turkıye bı yere gelemez

  191. Ya goruntuleri izledim yeniden haikaten alay edilir gibi bu ne yaaa!! Muzigi duymak icin hoparlörleri acim dedim kenan bi bagırdı Az kalsın camlar inodu assagı… Ya muzigi resmen kısık sesle vermişler çok sinirlendim çooookkK!!!! VE BU KASITLI YAPILMIS!!! Cok bariz! KENAN y da Onun yanındaki yardımcıları bu yorumları dikkate alın!! Bu finlandiyalıların kulaklarını cekin! Ama bu ses duzeniyle sırplar ilgileniomus..Sasırmadım yanii Yapsa yapsa ya yunanlılar ya Ermeniler ya da sırplar yapardı boyle biseyi!! HİÇ SASIRMADIM!!! FİNALDE MUZİGİ KEMANI DARBUKAYI DUYMAK İSTİORUMMMMM!!! SESİMİ DUYUNNNNN!!

  192. bileğimziin hakkıyla çıktık verdiğimzi desteklerle çıktık … çıkçağımız kesindi hiç korkmadan çıktık bekeldiğim şov olmasada çokçok muhteşem di TEBRİKLER İİ Bİ DRECE ALIOR GALİŞBA…HALA BEĞENMEYEN GERİŞZEKİLA AVAM ORDUSUDA OYURUP DİZ D ÖVSÜN Bİ HALTTAN ANLAMDIKLARI VE
    BİR İŞE YARAMADIKLARI ORTADA UTANMADAN HALA SALKA SULAK YORUMLAR YAZMASINLAR ÇIKTIK İŞTE
    HAK ETTİK VE ÇIKTIK
    KAZANCAZDA HER KES GÖRCEK

  193. mc_giway o tuana gitti işte bak böleleri yüzünden arkın hakkında öle düşündük..burcu haklısın ses çok kötüydü marım düselir finalde..bide arklar eğer yabancıların hatlarını alabilirseniz yani bulabilirseniz onların ülkelrinn koduyla türkiyeden oy atabilirsiniz lütfen gayret gösterelim kenan içinn

  194. ayrıca ispanyada on puan onu unutmuşum çünkü resmi sitelerinde biz birici sıradayız hatta ispanya ikinci sırada

  195. ahahaha sanane lan mc mısın nesın gıdıyorum işte hahahaha arkadasına da benden slm sölersın ahahaahaa adı yalancı oldu ahahhaa

  196. ulan sen warya tanıdığım kişi oljaktın yada bildiğim istanbul da biyerde oturucaktın kı o saman noluyomus gorurduk bakalım o saman bu kadar sırıtabılecekmıydın utanmaz siktir git lan bu sıteden sıe plss arkadaslar kusra bakmayın ama çok sınırlendım kankama böle bişi yapamaz kımse izin wermem tuana defol lan burdan sakın bı daha yaz

  197. ya ben hala inannamıyorum salak bizi nasıl kandırdı ya bu tuana delimidir nedir bizim merakımızdan faydalandıı kendi çapında eylendi ap… ona başpka ne denilebilir ki

  198. ya arkadaşlar ben kenanın birinci olacağına inanıyorum ya içimde öle bir his var bugüne kadar kendi ülkemiz dışında bir kere ing katıldık birinci olduk bence bu seferde birinci olucaz alm frns holld avustury belçika isviçre kesin 12 puan romanya ingiltere yunanistan bosna hersek hırvatistan 10 puan verir ben bu sene finlandiyadanda en az 8 bekliyorum bulgaristan gürcistan 7 verir bize muhtemelen danimarka 7 yada 6 verir ve sonrasıda ii gelir bence ama bunlar 3 aşağı 5 yukarı doğru

  199. ARKADAŞLAR YABANCI HAT BULUP TÜRKİYEYE OY ATIN AMA O ÜLKENİN KANALININ VERDİĞİ KODA BU ÇOK İŞİMİZE YARAR

  200. arkadaşlar tuana sizi kızdırıp geçip eğleniyor cevap vermeyin şu gerizekalıya lütfen siz kenaı düşününm ona cevap vermeyince o da eşek gibi gidecek

  201. semanur desteğin için saol arkadasım arkadasıma neler yazılmıs yaa utanmaza bak bide girmiş sitede neler yazıo terbıyesız katılıorum yazmayın suna yaa gitsin

  202. arkadaşlar çok büyük eşşeklik yaptım özür dilerim bi daha yapmıycam benide aranıza alın lütfen ben aklı çalışmaayan kıskancın tekiyim ailevi sorunlarım var aptal gibi dikkat çekmeye çalıştım ben bir eşşeğiö

  203. mc _giway mısın nesin o küçücük beyninle benim hakkımda yorum yapma istersen………..kanka nada başlatma şimdi…..çocuklarla uğraşıyoz ya….ulan siz ne anlarsınız eurovision dan…sertab bir birinci oldu ya tamam 3 yıldır seyrediyolar uzman kesildiler başımıza ya….helsinki deymiş….ayrıca mc_giway sen o kişisin tamammı…boşuna ismini değiştirme….ayrıca tuana denilen rahatsızda sizden………kuş beyinliler ya……

  204. mrb ewt herksn dedii gibi ses düzeni kötüydü ayrıca dans biraz daa hareketli olmalıydı bu sabah haberlernde kenanın röportajında asıl şow finalde dedi kenan inş öledr;)

  205. ahah nasıl kabul ediyor yenı mı anladın lan senı warya yakalamayım eşşek değil seni eşşekten beter ederim git lan yazma bu siteyee

  206. aslında ben norveç ve portekizdende en az 7 oy bekliorum ama bunlar kesin diil

  207. lan sen ne ikiyüzlüdüzenbaz birisin git şurdan valla gebertecem seni yanımda olsan..git şu siteyi de bozma pis yazılarınla..her ailevi sorunu olan senin gibimi yapar git şurdan gözümüz görmesin seni

  208. ufuk Diyor ki:

    mc _giway mısın nesin o küçücük beyninle benim hakkımda yorum yapma istersen………..kanka nada başlatma şimdi…..çocuklarla uğraşıyoz ya….ulan siz ne anlarsınız eurovision dan…sertab bir birinci oldu ya tamam 3 yıldır seyrediyolar uzman kesildiler başımıza ya….helsinki deymiş….ayrıca mc_giway sen o kişisin tamammı…boşuna ismini değiştirme….ayrıca tuana denilen rahatsızda sizden………kuş beyinliler ya……

    arkadasım o kadar olayı saptırdınız ki ben senden şüpheleniyorum artık tuana bnce sensin salak salak konuşmada adamın asabını bozmayın yaa ne biçim genç arkadaşlarsınız yaaa utanın kendiniz den bee utanın

  209. Sevgili TUANA hani etekler foraydı hani diyarbakır halayı cvp yazarsan sevinirim neden böyle bişey söyleme ihtiyacı duydun?

  210. iyice abarttınız artık konumuz kenan ve türkiye başka konu hakkında konuşana cevap vermeyelim bence o zaman salak salk konuşanlar gider eninde sonunda

  211. sen gel istanbul bakır köye seni sikmişten beter ederim sen gel bii sorunlu evlat yaa ulan yazmasana git başımızdan yaa bu güzel ortamın içine ettin bee

  212. ya çivisi çıktı buranın ya ne bu ya..lanet olsun hepinize ne yaparsanız yapın ben gisiyorum yazık bu ülkeye..ne biçim seviyesiz yazılar bunlar biz buraya kenana destek olmak için bildiklerimizi bilmeyenlerle paylaşmak için geldim yiyin birbirinizi ben yokummm

  213. evet kesinlikle yeterliydi bence bu çok güzel bir performans tam eurovisionluk ben trt den izledim bi ses bozukluğu farketmedim ayrıca herşey professionaldı kenan ve dansçı kızlar salondan en çok alkışıda biz aldık arkadaşlar unutmayın en son bu kadar alkışı( tabi başka ülkede )sertab almıştı

  214. semanur sana çok katılıyorum su arkadas bi gitse rahatlıcas ama nese bunun gibilere prim verme arkadasım gel bi kişi için değmez o bunu hak etmiyo saten onun amacı o istediğine kavusmasına engel ol gel bırakma

  215. haksızmıyım ne olur konumuza dönelim biraz daha akin olmaya çalışalımmm

  216. Tuanaya cevap yazanın agzına kedi kopek sıcsın!!!! 🙂
    Hadi yazın bakim simdide ya su salaga siz cevap yazdıkca haddini asmaya basladı farkındaysanız lutfen artık yazmayın suna!!!!!

  217. ya artık kimseye cevap yazmayacam sadece kenan la ilgili görüşlerimi yazacam.sonra ağzımı bozuyom ya gereksiz yere be…ya bu tuana denen şerefsiz asabımı bozdu ya…rezil etti bizi ya….

  218. yaaa arkiler ben dün gece polanyayıda bayaa başarılı bulmuştum ama onlar çıkmadılar demi…..

    yazık oldu bence hep sahne gösterileride çok iidi…..

  219. arkadaşlar kenan bu işi başarır benim ing iyi eğer yurt dışından tanıdığınız varsa msn sini falan verin ayarlayım hadi bu işler için çabalayalım

  220. vallahi ya ne bu iğrençlik..arkadaşlar finale 1 gün kaldı farkında mısınız böle salaklarla uğraşmayalım burcuya katılıyorum

  221. mc giway ya kusura bakma ya özür dilerim..sen o yazıyı bana yazdın zannettim….pardon ………..

  222. YA BENİ DUYAN VAR MI BIRAKIN ONU YABANCI HAT BULUP O ÜLKENİN VERDİĞİ KODDAN TÜRKİYEYE OY GÖDERİN AMA YABANCI HATTAN YERLİ HATTAN OLMUYO ONA BULAN OLRSA ÇOK GÜZEL OLUR

  223. serbap çok ii düşünmüşsün valla ama bende şu an online olan yabancı yok..ama bazı siteler var yabancıların ark sştesi falan onları googledan bul ve oy iste bende yaptım biliyorum

  224. arkadaşlar farkındaysanız cızırtı şarkı başlamadan öncede var bittikten sonrada yani ses problemi trtde olabilir finalde herşey düzelir hiç merak etmeyin siz

  225. arkadaşlar şöyle bir bakılırsa burda en iyi şarkı bizimki yarı final çok sıkıcı geçiyordu kenan çıktı koptuk resmen süperdi amaetek çıkarma gibi şeylerde olmalı dans daha hareketli olmalı pasif kalıyor acaba kenen doğulu bizleri duyuyormu inşllah bu söylediklerimizi ciddiye alıyordur çünkü bizi temsil ediyor

  226. ya ben shake ıt up shekerımı dinlemeden duramıyorum ne olacak ya süper bi şarkı kendime engel olamıyorum

  227. evet arkadaşlar biz bi yol bulduk yabancıların hatlarını alıp onların ülke kodlarıyla kenana oy yağdırıcz sizin oturduğunuz yerde yada yakınlarınızda böle yabancılar varsa lütfen onlara söleyin

  228. arkadaşlar ya bizim şarkıyı tekrar tekrar izliyom ya…hani müzik çıkmıyo diyoduk ya.şarkıya girişte müziğin sesi kısık zaten sonradan açılıyo…bu trt denmi yoksa ordanmı kaynaklanıyor bilmiyorm…ayrıca bur da önceden kenanın sesi yetersiz ince gibi şeyler yazıldı….ama tam tersi oldu..şu linke bakarmısınız bir ya…

    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=240053

  229. arkadaşlarım sesle ilgili bi soru işareti kafanızda oluşmasın o iş düselecek finalde

  230. YA ALLAH AŞKINA KENAN ŞARKI SÖYLERKEN BEN MÜZİK FALAN DUYMADIM LÜTFEN SAÇMALAMAYIP HEMEN O SORUNU HALLETSİNLER SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUZ KENAN BAŞARILAR

  231. ayrıca kenan ın gözlerine yapılan makyaj süper olmuş dikkat ederseniz manyak görünüyor ya….ya şu kızlar biraz daha canlı biraz daha kıvırtsalar varya kesin birinciyiz ya……..inanın bana…ben sertap tada böyleydim…herkese yarışmadan 1 hafta önce söylüyordum yarışmayı izleyin birinci olacaz diyodum..bana bizi yapmaz diyorlardı……dün kenan ı izledikten sonra inanın 1.olabiliriz…..ah kızlar ahhhhh. kıvırtın biraz ya…hadi ya hadi………..

  232. arkadaslar çok etkılendık yaa aynen bnde tekrar tekrar izliyorum suan 5+1 de kopuyorum ewde yaa yok böle birşeyy

  233. HAT BULANLARA SÖLÜYORUM YUNAN KANALI ERT ALMAN KANALI ZDF BAŞKA BİLENLER VARSA YASSIN ÇÜNKÜ ONA GÖRE OY GİTCEK

  234. ya semanur cum güzelim….oylama sonuçlarını açıklamadılar…kimin ne kadar oy aldığı belli değil…yarışma bittikten sonra açıklarlar anca…….kenan falan biliyordur ama herhalde basına açıklanmıyor…bu işin finali var….inanmayın öyle dediklerine ya atıyor bazılar……izledinizmi verdiğim link ten…
    zaten girişte bir sorun olmuş…….

  235. hiç merak etmeyin yarın bol bol 12 POİNTS GO TO TURKEYYYYYYYYYYYYY i duyças

  236. benim bir fikrim var ukraynaya hic oy yollamayin…ve 5 ulke esc den cekileceklerini soylemis ve bu 5 ulke de avrupadaki ulkeler finale cikmadilar diye. eger ukraynaya oy verirse avrupadaki ulkeler ozaman bence biz de onlari boykot edelim ve guneyde olan ulkeler kendi eurovizyonlarini yapsinlar. maden onlar kendi eurovizyonlarini yapmak istiyorlarsa. ne dersiniz? bizde ozaman onlar gibi sikayet edelim. ozaman akkillari baslarina gelir herhalde.
    simdide baski yapiyorlar, eger guney ve dogu iki´ye ayrilmazsa kendi eurovizyonlarini yapiyorlarmis avrupalilarin sitelerinde okudum baya sinirlendiler, ve bunun da kenanin ustune gideceinden korkuyorum, bunlar simdi politika yuzunden oy vermezler, bizde avrupadaki ulkelere oy vermiyelim ne dersiniz? gecen sene de zaten finladiyanin vampyrleri de bizi kandirdilarya, yok esc boyleymste….var misiniz????

  237. ya arkadaşlar onlar öylesine yazmış ya öyle herşeye inanmayın ya lütfen……..ama şundan eminimki en yüksek oyu biz aldık……
    semanur güzelim ya yok böyle birşey inanma sen….puanlar açıklanmadı…..

  238. ufuk zaten bende sana şu haber 7 deki linkte yayınlanan sıralama doru mu onu dioyrum

  239. tmm cnm sağol..yani ama gerçekte de bence böledir sıralama tam kafamda tasarladığım sıralama:)

  240. BEN DUYDUM TRT NİN SİTESİNDE YASIYO BU SENE OYLARI SERTAB ERENER DEİL ADINI UNTTUUM BİRİ VERİYO TRT YE GİRİN BAKI ANA SAYFDA ÜSTTE

  241. adaşım ben sana yardımcı olim o konuda yabancı hat bulunca mesela yunan hattı yunan tvsinde verilen noya oy atcn nasıl bizde 1004 ise sallıyorum mesela yunanlarda 1555..sen o noya kenanın nosunu yazıp yolluycn ok??

  242. arkadaşlar trt nin sitesinden aynen okuyun…

    “Eurovision’da Türkiye Finalde ”

    52’inci Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Shake It Up Shekerim” adlı parçası ile Türkiye’yi temsil eden Kenan Doğulu, finalde yarışmaya hak kazandı.

    Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de düzenlenen 52’inci Eurovision Şarkı Yarışması’nın birincisi, yarın (12.05.2007) yapılacak finalde belli olacak.

    28 ülkenin katıldığı yarı finalde, Kenan Doğulu 26’ncı sırada yarıştı. Helsinki Hartwall Arena’da düzenlenen ve yüz milyonlarca insanın canlı yayından izlediği yarı finalde Doğulu, oldukça başarılı bir performans sergiledi.

    Oryantal figürlerin de yer aldığı bir koreografiyle şarkısını söyleyen Kenan Doğulu ve ekibinin, yaklaşık 15 bin kristal taşla süslenen kostümleri de ilgi çekti.

    Yarı finalde telefon aracılığıyla kullanılan oylar sonucu ilk 10’a kalan ülkeler sırasıyla Belarus, Makedonya, Slovenya, Macaristan, Gürcistan, Letonya, Sırbistan, Bulgaristan, Türkiye ve Moldova.

    Bu ülkeler, finaldeki 14 ülkeyle birlikte yarışacak. 24 ülkenin katılacağı finalde Kenan Doğulu 22’nci sırada sahne alacak.

    yani trt de ayne sunucuların açıkladığı şekilde yazmış…herhalde açıklansa trt de saklayacak değil dimi….

    valla sema cım o konu hakkında benim bilgim yok ya onu başka arkadaş yazmış galiba kusura bakma…..

  243. 12 points to turkey and finally turket 12 points and finally 12 points to the wonderfull land and singer and song turkey and ladies and gentelmen this year winner of with 266 points turkey

  244. arkadaşlar bir dost benim BİS BUGÜN KONUŞURKEN TRT Yİ ARADIK SORDUK YABANCI HAT ALIP O ÜLKENİN VERDİĞİ KODA GÖNDERİRSEN TÜRK,YEYE OLUYOMUŞ DUYURULUR BİS BULDUK YUNAN HATTI BU ARADA BEN DE TUANA GİBİ OLMAYIM BİR DOST U ESPRİ OLSUN DİYE YASDIM

  245. ya akşam hakikaten en heyecanlı olanda bizim sonucun açıklanmasıydı ya……yani önce t harfi çıktı salondaki herkes turkey turkey diye bağırdı…..ayrıca 9.sırada hemide benim uğurlu sayım….kenan ında uğurlu sayısıymış……..
    ya yarın akşamı kim bekleyecek ya…….offfff oooooooffffffffffff

    kenaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn
    süpersin koçum süppppeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr

  246. kızların kıyafetleri tek kelimeyle iğrençççççç!!!
    saçlarda berbat!!!o kıyafetler ve saçlar arasında kızların yüzünü göremedik =)
    kenanın üstündeki kırmızı ceket hiç renk uyumu sağlamamış.deiştirilmiomu ya:(
    bi de kenan çok detone oldu hemde çooook.ağzında sakız çiğnio hissini werdi!helsinkiye o kadar çok yağ çekmemeside gerekiodu bnce ama inşallah ilk 5 e gireriz.ama bn tarafsız olarak bakarsam beyaz rusyayı beğendim çocukda çok yakışıklıydı ya bittim ona=)

  247. kenan akşam süferdi yaLns ses kötüydü 😦 bn intten isLedm beLki ondandır die düşünmüştüm ama herkes kötü dio inş finaLde oLms

  248. tmm ufuk sağol nese ya önemli olan finalde olmamız ve tabiki finalde 1. olmamız nese arkadaşlarım canlarım ben kçtm yorgunum uykusuzum..artık yarın veya akşama görüşürüz herkes kendine ii baksın ufuk buralar sana emanet:)shake it europe yarın sallıycz ortalığı

  249. arkadaşım biz trtyi aradık ve sorduk öle bişe oluyor yanlarında yabancı biri varsa ordan bulabilirsdin ben buldum mesela ok?

  250. ya nüüüüüüüüüüüüüüü arkadaşım…kızların kıyafeti ve kenan ın kıyafeti ve kızların saçları ve kenan ın göz makyajı süperdi……kızların yüzlerine dikkat edersin….değişik şekiller var..ayrıca kızın yüzünü görüp ne edcen ya…….

    sadece kızların biraz daha kıvırtıp ses probleminide hallettik mi 1.olmamızı kimse engelleyemez…….

    semanur nereye ya…….:)))))))) bende sabah 4,30 yattım heyecandan uyuyamadım ya….aklım kenanın şovunda kaldı ya…..9.da kalktım….:))))))))

  251. arkadaslar kenan için hat almaya değmez mı çalıştırın parmakları hadi lutfewn yapalım su adamı birinci avrupa nasıl eurovısıon yapılırmıs tekrar izlesinler

  252. mc ye katılıyorum biz sabahtan beri uğraşıyoruz ve ben bi hat buldum lütfen sizde isteyin olmazsa kargoyla yarına kadar yollasınlar ya ezdirmeyelim kenanı lütfen

  253. ya ama kızmayın:(
    bence orda daha açık giyinselerdi we daha ii dansetselerdi sankim dansları daha belli olcaktı he?
    öle diilmi:D
    bu arada ben yurtdışındaki arkilerimi we akraba herkes aradım birsürü yeni hat aldılar benm yerime atcaklar ben yabancı hat alamıom=)

  254. Arkadaşlar benimde tv den izlediğim kadarıyla SÜPERDİ 🙂 ben kendimi kandırmıyorum, gerçekten süperdi.bencede arkadaki kızlar soluk kaldılar…Finalde yani yarın Türkiye den süprizler bekliyorum!!Ses bence problem deil düzeltilir inş. Kenan finalde senden büyük bi süpriz bekliyoruz!! Türkiye .1. olur inş. ilk 10 a kesin gireriz de asıl amacımız 1. olmak hayırlısıyla…Yarın akşam helsink i çalkalıycaz!! Shake it up şekerim!!Hadi Kenan göster kendini!!Kenan & Türkiye kalbimiz seninle!!!!!

  255. aylacım zaten kenanda farkında bu yazdıklarını ve herşey daha ii olacak die röportaj verdi herkes yarın akşam bayrakları hazırlasın çünkü 1.liği kutluycz

  256. arkadasım kenan doğulu konserını bılmeyenler kenan her saman için strajetık dusunur ve sahnede ne beklersınız ne umarsınız bı adam ıyı anlamda ve kenan yarın aksam kesınlıkle bi sürpriz hazırlıyo sizce bi düşünün kenan bütün hareketleri yapsdadı yarı fınalde yarı fınalde gösterecek neyi olurdu bı dusunun bnce bi sihir var bu işte keramet etekler de dun baktım sizde defalarca izleyen arkadaslar eteklerın altında kızların aynı tarzda besler war ve onlar bana etek gıbı gelıo mını kısa etekler mayo da olabılır yarın aksam bellı oljak ama kenan röportajlarında hep finaldekı show asıl show dıyo

  257. mc ye kesinlikle katılıyorum kenanın normal konserleri böle bende bişeler bekliyorum ama kendimi de çok kaptırmıyorum..umarım o etekler finalde fırlar..zaten kenan biliyordu finale çıkacağını çok da stres yapmadı bence

  258. ya arkadaşlarr bu final provasının görüntüsü yokmuuuu bulanınız varsaa burayaadaa koyun

  259. inşşşş. of ya acayip heycanlıyım…Valla bende çıkardım türk bayrağını 22. sıra geldiğinde eller havaya 😀 çalkalıycaz bu akşam helsink i yakıcaz ortalığı..::)

  260. herkesin ewinde asılımı bayrak bakımmm bnm masa ustunde kenanın turkbayrağındakı resmı war aksamdan kalmaa :D:D çok sheker yaa olaan üstü bnce kenan of turkey number one

  261. oyumm bulgaristanaaaa.. mükeemmel bi şarkı… yaa bulgaristaan yaaa belarusss.. yada yunanistannn..

  262. arkadaşlar daha ilk yorumumu yapıcam bu konu hakkında bi kere dün cok sıkıcıydı bence finlandiya bu işi başaramamış cok sıkıcı geçti eurovision coşkusu hiç yoktu belki yarı final diye bilmiyorum ama oraya gidenler flim izler gibi izliyorlardı oysa ki bundan önceki eurovisionlarda böyle değil daha coşkuluydu neyse kenanı cok beğendim diğer ülkelerin şovları cok iyi değildi kötüydü daha doğrusu bundan cok şanslıyız dün öldüm öldüm dirildim yani biran önce adımız okunsun diye ayrıca k.rum kesiminin ve isviçrenin yarı finali geçemediğine ayrı bir sevindim zaten… ( kenan o taşlı kıyafetini yarına saklıyor heralde)

  263. ben nünüüüü arkimizin sölediklerine katılıorum….

    kızların üstündeki kıyafetlerr kesinlikle en baba dansçının bile yaptıı figürleri göstermez…

    inş. bi deişiklik yaparlarr…..

    benim faworim ispanya walla…..

    bu yarışma sayesinde nash grubunun hayranı ordaki mikelin hastası oldumm…..

    şarkılarıda çok güzel bi şarkı onların showlarınıda merakla bekliorumm….

    ama yüreğim tabiki KENANLAAAA….inş. birinciyiz…..

    ÇÜNKÜ BİZ EN İİYİİZZZZ…….:D

  264. kenan tek kelimeyle süper sahne performansı mükemmmmmel…..umarım iyi bir derece alırız…arkandayız kenan gönlümüz seninle seni çok seviyoruz raiplere slm kib hadi by……………………………

  265. yarıı final sıralamasıııııııııı 13 mayısda internete veriliyorrrrrrr……. yarı final sıralaması önemli değil.. mesela gecen yıl ben baktım… sibel tüzün 9, olarak finale kalmış. 10. olan ise irlandaydı.. amaa finalde irlanda bizi geçtiiiiiii:)))

    Bulgaristan, Yunanistan, Belaruss..
    Puanlarım Bu Üçüneee…

  266. arkadaşlar,
    umarım türkiye nin verdiği puanları saç boyası turuncu sarı arası abuk renk olan bi bayan vardı cırtlak sesli artık o sunmaz..daha fazla gülücem diye yanakları gözükmüo…

  267. arkadaşlar arnavutlukta benim kuzenlerim var ve çok büyük bi grup kurmuşlar kaç aydan beri para biriktiriyorlarmış hatlarıda ayarlamışalar arnavutluktan tam puan beklein dio süper yaaaaa

  268. arkadaşlar organizasyon hakkında ne deseniz haklısınız..bu kötü,iğrenç, zevksiz bir şey görmedim ya…belki yarı final olduğu iççindir…yarı finalin en iyi şeyi kenan ın salonu ayağa kaldırmasıydı,,,yani seyircileri uykusundan uyandırdı ya:)))))))))))

  269. arkadaşlar oy kullanacaklar kimlere oy atacaklarını yazsınlarr.. ama kenanı düşünürek yazın.. bi kaç gruba bölünüp atalım oyları. saçma sapan şarkılara verelim puanları.. yoksa rakiplerimize verirsek kötü olurr.. kendi kendimizee kötülük etmiş oluruz…

    kim kimee neden oy verecek yazsıın???

  270. Kenan güzel söyledi o halay bölümünde insanlar koptu 5 den düşük puan almamamız lazım almıycazda :D:D

  271. ben oy vermeye bilirim verirsemde siz hangi ülkeye veriyosanız ona veririm oynumu ,ama yurt dışında olsaydım kesin türkiye ye verirdim oyumu

  272. ya katılıyorum zaman geçmek bilmiyor 🙂 hemen yarın akşam olsada şu final i izlesek 😀

  273. NEDEN BİZİM ŞARKIMIZDA FON DUYULMADI ÇOK ÖNMLİ BİR SORUN DEĞİLMİ SİZCEDE BUNUN HEMEN BİR ÇÖZÜME KAVUŞMASI LAZIM EĞER FİNALEDE BÖYLE ÇIKARSAK YANDĞIMIZIN RESMİDİR LÜTFEN KENANIN SESİYLE ALTTAN GELEN MÜZİK DENGELİ OLSUN!!!!! ÇÖZÜME KAVUŞTURULMALI!!

    AYRICA PERFORMANSLARI İZLERKEN TRTDE YER YER YAYINDA BİR PROBLEM OLDU COK FAZLA CIZIRTILAR VS YANSIDI EKRAN DÜZELTİLMESİ DİLEĞİYLE

  274. ayrıca bazı ülkelerden aynı şanatçılar birkac kez katılıyoru bunun örneklerini gördük bizdende lütfen DEMİR DEMİRKANla SERTAP DÜET YAPSIN SENEYE!!!!

  275. bencee tüm ülkerin oylarında öne çıkacak ülkeler şunlar..
    rusya (mükemmel şarkı we üç kız) 🙂
    belarus (mükemmel şarkı ve kareoğrafi)
    bulgaristan (farklı bir Şarkı oy toplar )
    yunanistan (baya bir oy alır.. hareketli bi şarkı)
    makedonya (slowlar içinde çok iyi)
    bosna hersek( buda slowlar arasında iyi ama birinci olamaz)

    bence bunlar başlarda olacak ülkeler… bunlara oy atmayalım olur mu:))

    Sizin düşünceleriniz nedir?

  276. bide ukraynaa değişik bi tip.. şarkı çocuksu amaa oda oy toplarr.. ukraynayada puann yooooooook:)

  277. şimdi provaları izliyorum ve cidden süpermiş fakat lanet olasıca ses sistemi yüzünden Kenanın sesi acaip kötü çıkmış buna bir çare bulunmalı ve nedense birtek bizim şarkımızda böyle bir sorun çıktı.. bizden sonraki 2ulkedede gayet normaldi..

  278. ya aslında makedonya nın şarkısın yarısı ingilizce ve o bölüm le oy toplayacaktır hepsi ingilizce olsaydı bana göre 1.olabilirdi…belarus a pek şans tanımıyorum….
    bana göre ilk üç

    TÜRKİYE
    UKRAYNA (malesef oy toplayacak hemde çok..bir çocuk sirkine benzesede)
    ve YUNANİSTAN
    valla kim birinci olur onu bilemem ama ilk üç bence böyle olacak….

  279. ya bnde yarıfinalde şu arkadaki dev gibi SHAKE İT! yazısını çookk itici buldum o ne öle ya onun yerine çok daha guzel seyler koyabılrlerdı ya mesela sarkının halay bölümnde arkaya fon olark anadolu ateşine yuzlerce kısı aynı anda halay cektırıp onun görüntülerini koyabılrlerdı mukemmel olurdu

  280. Arakadaslar Hepimiz oylarımızı ALMANYAYA verioruz ok? Bir daha sormayın OYLAR ALMANYAYA!!!!!

  281. ipek shake ıt yazısı için sana kesinlikle katılmıyorum…inan o yazı bizi belkide 1. yapacak……süper bir görüntü var….o halay görüşüne katılıyorum ama bu saatten sonra değişmez…..

  282. ARKADAŞLAR İCQ SU OLANLAR BÜTÜN AVRUPAYI ELİNE ALSIN OY TOPLASIN BEN UĞRAŞICAM AMA ALMANYAYI FALANM GEÇİN ZATEN ORDAN TAM PUAN GELİYO

  283. arkadaslar bunlar ilk hazırlıklar bnce final hazırlıkları değil bnden sölemesii

  284. bide ztn hep aynı şey hanı su windows media playerda görsel ögeler vardır ya onları kullanmıslar sankı butun ulkelerde gecrı ıkı tane hangılerı hatrlamıorum ama cıdden guzeldii..

  285. MERHABA ARKADASLAR! BEN INGILTEREDEN TURKIYEYE OY ATIYORUM.. ARKADASLARIMDA ATIYOR.. AMA DUN AKSAMKI YARI FINAL OYLAMALARINDA INGILTERENIN OYLARINDA KARISIKLIK CIKTI! ATILAN BIR COK MESAJ GITMEDI.. BUYUK IHTIMAL FAZLA TALEPTEN OLDU 🙂 NEYSE BIR ARKADAS BBC 3 DEMIS.. CUMARTESI GUNU FINAL GECESI BBC 1 DEN YAYINLANACAK……………

    SES KONUSUNA GELINCE EFT YABANCI KANALLARDA DA PROBLEM VARDI.. VE KAMERA CEKIMLERINI HIC BEGENMEDIM!! ORGANIZASYON BIRAZ KALITESIZ GIBI GELDI.. AMA BELKI FINALDE DEGISIR…

  286. süper süper süperrrrrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii başka bişe denemez salondaki alkışlarda kanıtlanı zaten;

  287. bişi sorucam show da yapılacak herşeyin provadakinin aynısı olması gerekiosa, kenan süpriz yaparsa bu sıkıntı yaratmaz mı?demezler mi kardeşim bunlar provada yoktu diye…

  288. umarım..

    ya cok sorun cıktı sanırım ama.. neyse bıde bızım danscıların kıvraklıgı kıyafetlerının kalınlıgında kabalıgın gozukmedı sankı bıra daha dar harketlerı ön plana cıkartıcak kıyafetler gıyılse aslında..

  289. hayır öle bişi yok mus kareografıyı tamamen değiştirme sanslşarı yok sadece eklentı yapabılıolar oda kendı seçımlerı saten helena paparızou da ıkıncı kısımda provalarda kemence çalmıodu arkadaslar bılen bılır sadece orda da kuçuk horon tepıolardı yanı fasla değişiklik olmadan oynama yapılabılıorr

  290. öyle bir şartmı var sanmıorum sonucta ıkı ayrı koreografi hazrlanabılr.. kıyafetler ztn farklı olur 48 kristalli bır kıyafetmıs 😀

  291. finalin provo görüntüleri yayınlanmaz herhalde.. tadı kalmaz ki o zaman:))) bence sürpriz yapmalı.. ama çokta umutlanmayalım.. ukrayna tarz yapmış meselaa çocuk sarkısı amaa o alır herhaldee.. şarkıı iğrenç amaaaaaaaaaaa:))
    bulagristan alırsa çok sevinirm.. tüm dünyanın sevebilecveği farklı bi şarkı.. belarusta muhtesem.. bence bizi gecebilir belaruss…

  292. Brcu arkadasn demek istediği düşünsene kameralar ona göre ayarlanıyor.. final öncesi prova neyse onu uygulamak zorundalar. kameralar o andaa bilemezler neyi çekecegiğini. ve görüntüyü kenan doğulun editörü ayarlıyor. her ülke kendi görüntüsünü ayarlıyor. önemli yerlerini söyluyorr. şu anda şu bölümü çekin diyeeeeeeee……

  293. zate nbundan emınım arkadaslar kenan işini bilir tekrar tekrar söyletmeyın lutfen bizi sürpriz beklio bunu kenan kendı röportajında werdı yaa yarın aksam helsinki buzlar ülkesi shake it up sekerim la beraber yanacak yanacak

  294. yunanistanın prova görüntülerinde mavi ipler kızlara sarılmış.. aynı sertabın kareografisiiiiiiiiiiii:)

  295. hey bugünkü resımlere bakıorum butun ulkelrın harıka resımlerı varmış işimiz zor ama güvenimiz sonsuz 🙂

  296. ya arkadaşlarr moralinizi bozmak istemiyorum ama süpriz felann yokkk yabancıı sitede bugünküü provaları anlatmışlarr türkiye için dünküü gösterinin aynısı yorumunu yapmışş ayrıcaa sizede daha önce verdiğim linkteki gibi kenanın başka bi tane daha ceketi yada üstü daha yokkk

    amaa ben dün çookk beyendimm sadece sess sistemii gerçekten diğerlerinden kötüydüüü bidee sankii kenan provalardaa melodyii daha ii sölemiştiii ama coşkuyuuu çooookkk iii verdiii

  297. eğer gerckten bir değişiklik olmazsa hüsranla sonuclanır 😦 bu şansı iyi değerlendirmek gerek kıyafetın degişmemesine sayet gercekse üzülürüm..

  298. ya arkdaşım nie öyle saçma sapan bişey yapalım herkes beğendiği ülkeye wersin puanlarını hakeden kazanmıyacaksa ne gereği war ki yarışmanın kenan da türkiye olarak çıkar söyler şarkısını beğendirebilirse kendini alır birinciliği hakediyosa alır haketmiyosa almaz abartmayalım yani olayı

  299. kenannnnn seni çoook seviom yaa:D Dün çok beendim umarım birinci olursun.eer herkes beendii kişie verseydi saten eminim 1.olurdun..ama bence buna rağmen sen 1.çıkıcaksın:)içime öle gelio vala.dualarımız seninle buarada buraya saçma sapan şeler yazanlara da gıcık oldum hee.o apdiye bi tedavi görmesini tavsie ederim (toplum açısından) 1.olcamıza inanan herkesi seven çilodannn sevgile:D:d

  300. kenannnnn seni çoook seviom yaa:D Dün çok beendim umarım birinci olursun.eer herkes beendii kişie verseydi saten eminim 1.olurdun..ama bence buna rağmen sen 1.çıkıcaksın:)içime öle gelio vala.dualarımız seninle buarada buraya saçma sapan şeler yazana da gıcık oldum hee.o apdiye bi tedavi görmesini tavsie ederim (toplum açısından) 1.olcamıza inanan herkesi seven çilodannn sevgilerle hoşçakalın:D:d

  301. Şu yarı final videolarını hangi sitelerden izleyebiliriz?…
    Gürcistan’ını performansını bir daha izlemek isityorum..
    Harikaydı bence…
    Link verebilecek olan var mı?…

  302. arkadaşlar atv haber kenan ın yarı final sonrasında yaptığı basın toplantısının görüntülerini verecek..herhalde haberlerin sonuna doğru verecekler…kaçırmayın

  303. ATV HABERDE BİRAZDAN KENANLA İLGİLİ MERAK ETTİĞİMİZ HERŞEY VARR BASIN TOPLANTISINA DAMGASINI VURMUŞŞ KENAN MASANIN ÜSTÜNE ÇIKIPP TÜRK BAYRAĞINI SALLIYODU BİZİM ORDAKİİ TÜRKLERİNDE ELİNDE DE BAYRAK VARDII HEP BERABER ŞARKIYI SÖYLÜYOLARDIIII

    BİRAAZDAN HABERİİ VERECEKLERRR HADİİİİ EKRAN BAŞINA

  304. arkadaşlar bütün bütün oy atan herkes hangi ülkeye attığını söylebilir mi türkiye oy durumuna bakalım ben makedonyaya bir tane oy attım

  305. bizce şarkı ve performans süpper…..ama o ses düzeni neydi öyle?ama KENAN DOĞULU’YU 1. GÖRMEK tek isteğimiz….BAŞARILAR!!!!!!!!!!!

  306. fazla birşey göstermediler.. finalde nasıl olacak söylemedi yaaaaaaaaaaaaa

  307. yaaaaa basın toplantısının 1.numarası ya..herkesi elele tutuşturup barış şarkısı söledi…helal olsun ya…..

  308. atvdekı haberı ızledım gayet ıyıydı kenan baya bi’ öne cıkmıs anlasılan btn sempati toplamış ama keske bıraz detay verılseydı evet 48 kristalli kıyafet buydu fakat bız bı’ parlaklık goremedık yyanlız o yakasındaki kurdele gıbı mınnacık sey neydı 😀

  309. MİLLETT taşlarr kenanın ceketinin iç kısmına işlenmişşş döndüğünde felann kenan ceketini açıyo felann ama bu gerizekalııı kameraman tam o sırada başka yerii çekmiş salak

  310. acaba trtnın daha fazla yer vermesı söz konusu olabılmı roportajı uzatma falan sonuncta oda ordaydı..

  311. gerizekalı kameraman diyorsun kardeşimde.. unutma müzikte showda şu anda şu görüntüyü yakala diyen ve onu daha önceden belirleyen.. kenan doğulu ve editörü…

  312. bu video bozuk gösterıyo cızıltı var kenanın yarı fınaldekı performansını burdan izleyebılırsınız buda cızıltı yok

  313. ya arkadaşlşar kenan şimdi show tv de çıktı . basın toplantısını falan gösterdiler kenan bütün ülke yarışmacılarının ellerini tutturdu işte görmek istediğim bu dedi çok güzeldi ya:D

  314. yaa olurmuuu sonuçtaaa kamera habiree dönecem diye arkadan önden heryerii çekmişş benceee yarışmacılarınn bunu çekk dediği felan yokk sonuçtaa ana yerlerii söylerler ama zateennn diğer ülkelerideee iii gösteremediler bencee ben beyenmedim şahsenn çekimm iğrençti yanii

  315. ARKADASLAR BNM MSNIMDE BIRKAC ITALYAN ARKADASIM VAR ONLARA VOTE FOR TURKEY BASLIKLI BISEYLER YAZARAK BİR MAIL ATTIM EGER SIZINDE BÖYLE BIR IMKANINIZ VARSA YAPIN DERIM..

  316. Kenan yarı finalde çok muhteşemdin.Türkiye’yi temsil ettiğin için senlen gurur duyuyorum.farkındaysan yarı final gecesi en çok alkış bize geldi.tabiki senin sayende.yarı final gecesinde performansın çok muhteşemdi.seni çok seviyorum.sana başarılarılarının devamını diliyorum.

  317. hülyaa zonguldak mı:)
    bende ordan neyse 🙂
    oylarr kötü ülkelereeeeeeeeeeeeee

  318. söylencek söz bırakmadın tek kelimeyle harikaydın are you ready helsinki?başarılar seni seviyorummmmmmmmmmmmm

  319. evet uzun yazdım ama yinede eksik yazdım hemen hemen tüm yabancı forumları okudumda birçok kişinin kenanın sahnesini gördükten sonraki fikri değişmiş yani daha önceden asla oy vermem diyenler en iyisiydi diyo bide arkadaşlar bu sene norveç danimarka gibi bize pek oy çıkmayan ülkelerdende azda olsa kesin oy gelicek özelliklede o ülkelerdeki forumlarda hep aynı tarz müzikler var diyip türkiye daha farklı diyolar. tabii bu fikirleri finalde değişirmi bilmem. bide insanlar sahnede sesten ve müzikten ziyade sadece şov bekliyolar. zaten adamların şarkı ve müzik yönünden kendilerini kanıtlamış starları var bu tür yarışmalardada sadece sahne şovunun ne kadar çılgın olacağına bakıyolar tabii komşularının kendilerine nekadar oy vericeğinide. yoksa puanlamaumış telefonla oylamaymış hikaye. şimdi bu sene sırbistan ve karadağ ayrı ayrı katılıyo öyle değilmi ben eminmki sırbistan kesin ilk üçte ama beyenildiği için değil tamamen politik. sonra genelde kazananlara bakıldığında özellikle son yıllarda hep belarus gibi birçok bölgeye yakın ve ortada duran ülkeler kazanmış. bence bu sene türkiyeyi birinci yapmıycaklar ama ilk 5 e kesin sokucaklar belarus ve sırbistan arasında geçer yarışma ukrayna başlarda çok oy alıyomuş gibi gözüksede fazla bişey yapamaz( bende sanki müneccim gibi konuştum)ANCAK ÖNCEKİ YAZIMDA YAZDIĞIM GİBİ BİZLER YANİ TÜRKİYEDEN OYLAMAYA KATILCAKLAR MÜMKÜN OLDUĞUNCA SIRBİSTAN-BELARUS-YUMNANİSTANA OY ATMAYALIM HATTA 1 PUAN BİLE ALMANYA-FRANSA-İNGİLTERE-İSPANYAYA FALAN OY ATIN Kİ SIRALAMADA FAZLA KATKI YAPMAYALIM DİĞERLERİNE. AMA HERŞEY KENANDA BİTİYOR ÖYLE BAĞIRIP DURMASSA VE KIZLAR DA ÜZERLERİNDEKİ BATTANİYEYE BENZER ŞEYLERİ ÇIKARIRLARSA BU İŞ OLUR YETERKİ İNANALIM BEN İNANIYORUM YİNEDE HERŞEYE RAĞMEN KAZANAN BİZ OLURUZ UMARIM AMA KAZANAMASSAKTA BENCE KENAN BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR YAPTIKLARIYLA VE YARINKİ YAPACAKLARIYLA BUARADA __SEMANURVE UFUK HAKLISINIZ ÇOK YAZIYORUM AMA NAPaYIM HER YABANCI FORUMLARI OKUDUKÇA BURDA BİLGİLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM …… ELİMDEN GELDİĞİNCE ARKADAŞLARRRR

  320. HERKEZE uyari http://www.esctoday.com/news/read/8656 avrupalilar baski yaotilar politikayla ilgisi var diye yarismanin dun ki sonuclari orenince sakin oy vermeyin avrupaya. bize oy vermiyeceklermis. dun aksam herkes ama herkez halk finalistler sinirlendi politika diyorlar ve bize oy vermiyeceklerini soyluyorlar bizde onlara vermiyelim. yoksa kazanir onlar ve bizim hic sansimiz olmaz

  321. yok leon kardeş ya ben onu öylesine yazdım.espri olsun diye…..tabiiii diğer ülkelerde ne konuşulduğuda önemli….dediğin gibi yunanistan ve ukrayna ya kimse oy atmasın bence ispanya yada kimse atmasın…..oylar almanya..ok….

  322. Kibris Rum kesiminin finale cikamamasina cooook sevindim:) ama Kenan her zaman cok guzel giyinir , o kirmizi ceketini begenmedim. Trt nin tanitiminda yaptigi tarzda bir sov yapsaydi , yani biraz daha genclere yönelik, cok iyi olurdu. neyse yaaaa yarin ne olucak cok merak ediyorum. Bu arada telefon elimde defalarca oy kullandim
    canim feda TÜRKIYE’me …

  323. valla param olsa sırf oy kullanmak ıcın yurt dısına gıderdım 🙂 ama ne yazıkkı ogrencıyım :S

  324. semra teyzen senlen gurur duyuyor…
    seni çok seviyorum…
    Zonguldak’tan, Kenan’a selamlar…

  325. yarı finalde ses düzeni cok kötüydü korktumuz basımıza geldi yaa resmen..finlandiya tanıtımları cok komikti yaa:))nası insanlarmış sadece onu gördük..cok fzla eurovision hawası yoktuu..türkiye ew sahipligi yaptıgı aklıma gelioda..hersey mükemmeldii!!!beklemiodum ben dha iyi olcak sanıodum..kena geyet iyiydi ama kızlar ck karışık duruo yaa sanki kafalarına göre dansediomus gbi dağınıklar..estetik çıkmıoo ortaya..halbusi profesyonel dansçılar..
    btün bu aksaklıklara ragmen bnce en iyi bizdik..dier ülkelerin sarkıları birkacı hariç hepsi brbirine benzioo..hele oylama sırasında tekrar hepsini arka arkaya gösterdiler yaaa…cok komikti yaa..ses,ritim,ton hepsi aynı gbiydi..genelde rock müzigi eklemeleri ypmışlar..anlamsız ve bas agrıtıcı geliodu..ama shake it up da kesinlikle cok farklıydı..zaten eurovision tarihine baktıgımızda istisnalar hariç genelde hep akılda kolay kalıcı ve halk tarafından SÖYLENMESİ KOLAY sarkılar almıştır..(helena-number1 ruslana wild dancer ..sertab ewery way that te oldugu gbi)
    yani shake it up onalrdan biri…avrupa ezberlemiş sarkıya eslik ediolar bilee..bu önemli bi nokta..sansımız cok cok yüksek hatta 1.2. arasında gdip gelcez gbi gelio bna..
    kenan ekranda cok sempatik ve tatlı duruo zaten..elbise iyi olmasada kenan yetiyooo:)
    gecen sene lordan grubu 1. olduda noldu??ben hiç bierde duyuldugunu we calındıgını görmedim..ama shake it up tam yakısır bi şarkı..sarkıyı kötüleyenler iyi halt etmişler…sarkıya diyecek söz yok bnce!!!
    belarus favori gösteriliyor ama sadece karagrofi iyi olmş..sarkı hos hgelmio kulaga..hareketli diil zaten..eurovisionda genelde hareketli şarkılar şanslıdır!!!
    oylar konundada bnce herkes ALMANYA ya wermeli..arkdaslarda yazmıslar..gayet mantıklı bnce..yada FRANSA olbailir..cünkü fransa biz hersene 12 point werir..
    off nekadar konustum yawww..:)))))
    nese ses sorununun cözülmesi ve danscı kızlarımızın daha iyi performans sergilemeleri dilegiyleee…yüreklerimiz KENANLA…
    SALLA HELSİNKİYİ KENAN!!!!!!!!!

  326. yarı finalde ses düzeni cok kötüydü korktumuz basımıza geldi yaa resmen..finlandiya tanıtımları cok komikti yaa:))nası insanlarmış sadece onu gördük..cok fzla eurovision hawası yoktuu..türkiye ew sahipligi yaptıgı aklıma gelioda..hersey mükemmeldii!!!beklemiodum ben dha iyi olcak sanıodum..kena geyet iyiydi ama kızlar ck karışık duruo yaa sanki kafalarına göre dansediomus gbi dağınıklar..estetik çıkmıoo ortaya..halbusi profesyonel dansçılar..
    btün bu aksaklıklara ragmen bnce en iyi bizdik..dier ülkelerin sarkıları birkacı hariç hepsi brbirine benzioo..hele oylama sırasında tekrar hepsini arka arkaya gösterdiler yaaa…cok komikti yaa..ses,ritim,ton hepsi aynı gbiydi..genelde rock müzigi eklemeleri ypmışlar..anlamsız ve bas agrıtıcı geliodu..ama shake it up da kesinlikle cok farklıydı..zaten eurovision tarihine baktıgımızda istisnalar hariç genelde hep akılda kolay kalıcı ve halk tarafından SÖYLENMESİ KOLAY sarkılar almıştır..(helena-number1 ruslana wild dancer ..sertab ewery way that te oldugu gbi)
    yani shake it up onalrdan biri…avrupa ezberlemiş sarkıya eslik ediolar bilee..bu önemli bi nokta..sansımız cok cok yüksek hatta 1.2. arasında gdip gelcez gbi gelio bna..
    kenan ekranda cok sempatik ve tatlı duruo zaten..elbise iyi olmasada kenan yetiyooo:)
    gecen sene lordan grubu 1. olduda noldu??ben hiç bierde duyuldugunu we calındıgını görmedim..ama shake it up tam yakısır bi şarkı..sarkıyı kötüleyenler iyi halt etmişler…sarkıya diyecek söz yok bnce!!!
    belarus favori gösteriliyor ama sadece karagrofi iyi olmş..sarkı hos hgelmio kulaga..hareketli diil zaten..eurovisionda genelde hareketli şarkılar şanslıdır!!!
    oylar konundada bnce herkes ALMANYA ya wermeli..arkdaslarda yazmıslar..gayet mantıklı bnce..yada FRANSA olbailir..cünkü fransa biz hersene 12 point werir..
    off nekadar konustum yawww..:)))))
    nese ses sorununun cözülmesi ve danscı kızlarımızın daha iyi performans sergilemeleri dilegiyleee…yüreklerimiz KENANLA…
    SALLA HELSİNKİYİ KENAN!!!!!!!!!

  327. ya süper bir geceydii. hele o halay kısmındaki sahne çok çok hoşuma gitti. seyircilerde yazık kenanın şarkısıyla kendilerine geldiler.. ben bu şarkıya rakip yunanistanı ve sırbistanı görüyorum. ama kenan bunalrın içinde kolaylıkla ayırt edilbiliyo 😉

  328. ses duyulmadıki.ama halay bölümü ve kenan’ın kızın poposununa şaplak atması çok güzeldi.salak spiker karıştırdı karıştırdı bizi 22.sıraya düşürdü.allahın manyağı.ama iyi

  329. yarı finalde ses düzeni cok kötüydü korktumuz basımıza geldi yaa resmen..finlandiya tanıtımları cok komikti yaa:))nası insanlarmış sadece onu gördük..cok fzla eurovision hawası yoktuu..türkiye ew sahipligi yaptıgı aklıma gelioda..hersey mükemmeldii!!!beklemiodum ben dha iyi olcak sanıodum..kena geyet iyiydi ama kızlar ck karışık duruo yaa sanki kafalarına göre dansediomus gbi dağınıklar..estetik çıkmıoo ortaya..halbusi profesyonel dansçılar..
    btün bu aksaklıklara ragmen bnce en iyi bizdik..dier ülkelerin sarkıları birkacı hariç hepsi brbirine benzioo..hele oylama sırasında tekrar hepsini arka arkaya gösterdiler yaaa…cok komikti yaa..ses,ritim,ton hepsi aynı gbiydi..genelde rock müzigi eklemeleri ypmışlar..anlamsız ve bas agrıtıcı geliodu..ama shake it up da kesinlikle cok farklıydı..zaten eurovision tarihine baktıgımızda istisnalar hariç genelde hep akılda kolay kalıcı ve halk tarafından SÖYLENMESİ KOLAY sarkılar almıştır..(helena-number1 ruslana wild dancer ..sertab ewery way that te oldugu gbi)
    yani shake it up onalrdan biri…avrupa ezberlemiş sarkıya eslik ediolar bilee..bu önemli bi nokta..sansımız cok cok yüksek hatta 1.2. arasında gdip gelcez gbi gelio bna..
    kenan ekranda cok sempatik ve tatlı duruo zaten..elbise iyi olmasada kenan yetiyooo:)
    gecen sene lordan grubu 1. olduda noldu??ben hiç bierde duyuldugunu we calındıgını görmedim..ama shake it up tam yakısır bi şarkı..sarkıyı kötüleyenler iyi halt etmişler…sarkıya diyecek söz yok bnce!!!
    belarus favori gösteriliyor ama sadece karagrofi iyi olmş..sarkı hos hgelmio kulaga..hareketli diil zaten..eurovisionda genelde hareketli şarkılar şanslıdır!!!
    oylar konundada bnce herkes ALMANYA ya wermeli..arkdaslarda yazmıslar..gayet mantıklı bnce..yada FRANSA olbailir..cünkü fransa biz hersene 12 point werir..
    off nekadar konustum yawww..:)))))
    nese ses sorununun cözülmesi ve danscı kızlarımızın daha iyi performans sergilemeleri dilegiyleee…yüreklerimiz KENANLA…
    SALLA HELSİNKİYİ KENAN!!!!!!!!!
    SENİ COK SEWİORUZ…

  330. ŞARKI MÜTHİŞ ANCAK SES SİSTEMİNDE BİR UYUMSUZLUK VAR.TEK TÜRKİYE NİN ŞARKISINDA DEĞİL DİĞERLERİNDE DE VAR BU.BU HALLEDİLMELİ BENCE.BİZ %99 KAZANACAĞIZ.

  331. yaws kenan fun dedin gibidir inş yyaa buradan berbat güzüküyo normal kilıpte daha deeeşikti burda deeşik nese o kızlar daha cok hareket etsin nolur kenan 1. olalım al şu 1. liği eminimde alcan yunanlı ana kuzusuna da güster kenanı ve türkiyeyi ve asıl shake it up u

  332. ARKADAŞLAR LÜTFEN BU YORUMU OKUYUN
    LÜTFEN

    OKUYUN LÜTFEN
    bu akşam zledğim trt haberlerinde kenan kendine uzatılan miktrofona şölededi..
    “ÜLKEMİZİN 9 . SIRAD AÇIKLNAMASINA ÇOKS EVİNDİM
    ÇÜNKÜ 9 BENİM UĞRLU RAKAMIM
    SABIRLA BEKLEDİK SABRETTİK VE SIONUNDA AÇIKLANDIK MUTKUYUZ..
    FİNALDE İNŞALLAH GERÇEK ŞOVUMUZLA YENİDEN GÖRÜŞÇEZ DEDİ
    (( buranın altını çiziorm GERÇK ŞOVUMUZLA DEDİ ))
    DEMEKKİ BEN HAKLIYIMDEMEKKİ ŞOVUMUZ BU DEĞİL
    BEN SİZE DAHA ÖNCEDE SÖLEİDM AMA KİMSE İNANMADI
    BİZE VE BU GÖRÜŞÜ SAVUNANLARA
    YALANCI DENDİ HEPİNİZ O AKŞAM GÖRCEKSİNİZ Kİ GERÇEK ŞOVUMUZ NE KADAR GÜZEL VE HERŞEY NE KADAR HOŞ

    ÇOK ŞAŞIRCAKSINIZ UMARIM GENE BZİE YALANCI DEMEZSİNZİ.

    YARIN GECE HEPİNİZ GÖRECEKSİNZİ GER ÇEKELRİ
    HELSİNKİYİ O MUHTEŞEM ŞOVLA NASIL SALLICAZ GÖRCEKSİNİZ… SEVGİLER..
    mh.mettion_since2002@hotmail.com

  333. bence kenAN HARIKA OYLARIMIN HEPSI KENANANA KENAN SENI SEVIYORUZ ARKANDAYIZ BIRINCILIK SENIN HAKKIN HERSEYINLE MUHTESEMSIN SENINLEYIZ BASARILAR

  334. ARKADAŞLAR LÜTFEN BU YORUMU OKUYUN
    LÜTFEN

    OKUYUN LÜTFEN
    bu akşam zledğim trt haberlerinde kenan kendine uzatılan miktrofona şölededi..
    “ÜLKEMİZİN 9 . SIRAD AÇIKLNAMASINA ÇOKS EVİNDİM
    ÇÜNKÜ 9 BENİM UĞRLU RAKAMIM
    SABIRLA BEKLEDİK SABRETTİK VE SIONUNDA AÇIKLANDIK MUTKUYUZ..
    FİNALDE İNŞALLAH GERÇEK ŞOVUMUZLA YENİDEN GÖRÜŞÇEZ DEDİ
    (( buranın altını çiziorm GERÇK ŞOVUMUZLA DEDİ ))
    DEMEKKİ BEN HAKLIYIMDEMEKKİ ŞOVUMUZ BU DEĞİL
    BEN SİZE DAHA ÖNCEDE SÖLEİDM AMA KİMSE İNANMADI
    BİZE VE BU GÖRÜŞÜ SAVUNANLARA
    YALANCI DENDİ HEPİNİZ O AKŞAM GÖRCEKSİNİZ Kİ GERÇEK ŞOVUMUZ NE KADAR GÜZEL VE HERŞEY NE KADAR HOŞ

    ÇOK ŞAŞIRCAKSINIZ UMARIM GENE BZİE YALANCI DEMEZSİNZİ.

    YARIN GECE HEPİNİZ GÖRECEKSİNZİ GER ÇEKELRİ
    HELSİNKİYİ O MUHTEŞEM ŞOVLA NASIL SALLICAZ GÖRCEKSİNİZ… SEVGİLER..
    mh.mettion_since2002@hotmail.com

  335. saat kaçta yarın akşam yayınlşancak.lütfen yazın.hangi kanalda. yunanistan çıktımı yoksa çıkamadımı.anlıyamadım ya.

  336. yaw yukarda ne yazdım ben,almanya falan zaten garanti giren ülkeler,onların sıramızı almasına sebep olmayın.sibel onların yüzünden ilk 10 giremedi.bosna hersege verin oyu..onlar hep bize veriyor hemde birinci olma sanslari yok,hiç degilse ukrayna sırbistan ve digerlerine puan gitmez.böylece kenanın yolu açılır

  337. yarın gece manyak politic olacak.o yüzden yok music kazansin falan geyigine girip favori ülkelere oy atmayın.kenanı sırtından vurmuş olursunuz haberiniz ola..

  338. bence finalde üstüne çok şey katıcak bu performansın… Kesinlikle bu yılki Eurovisonda en iyi şarkı ve kareografilerden biri. İlk 5 en asgari derecemiz olur…

  339. zaten kenan acıkladı..dün geceki gercek show degilmis yarın gece süper olacak ama dilegim ses düzeni insallah iyi olur yoksa batarız.dün gece ses iğrençti.avrupa ülkeleri balkanları asla desteklemeyecek cünkü çok kızdılar.Türkler zaten bize verecek,balkanlar birbirine girecek,o arada biz sıyrılıp koltuğa oturacaz..
    KENAN IS THE BEST FUCK THE REST

  340. ARKADASLAR BENİM SES MÜHENDİSİ ARKADAŞIM DEDİKİ,SAHNEDE ÇOK FAZLA MÜZİK VARDI O YÜZDEN BU TV YE YANSIMADI,TÜRKİYE TEKNİK OLARAK BUNU TEKRAR GÖZDEN GECİRMELİ..BENCEDE ÖYLE YOKSA BATTIK.HİÇ MÜZİK DUYULMADI YAAAWW..

    KENAN IS THE BEST FUCK THE REST

  341. ben basın toplantısını izliyemedim.gerçekten mi gerçek performansı değil diymi.çünkü halay bölümü ve kızların tekinin poposuna şaplak atma sahnesi dışında her şey iğrençti.by by.başarılar KENANIM ASLANIN BEBİŞİM.KENNNAANNN AŞKIM.BİR SERTAB DA SEN OLL!

  342. Yaa Arkadaşlar Kenan’ın gerçek klibinde ses düzeni böyle değil dimii.eğer böyleyse işimiz bayağı zor.Ben kasten yapıldığını düşünmüyorum ama eğer ses düzeninde bir hata varsa düzeltilmeli çünkü sadece bizim parçada meydana geldi bu sorun…Benim ilk 5’im:

    1)Yunanistan 2)Rusya 3)Bulgaristan
    4)Türkiye 5)İspanya veya slovenya

    Olabilir…BAŞARILAR TÜRKİYE…

  343. sahne kötü
    ark süper bi haberim var kenana türkiyeden oy gidio biz rum ve ermeni hatları bulduk dışarı ülkelerin hattından oy gönderecez trt ye tel açtık oluomuş hem bir sürü yaban cı ile tanıştık konuştuk

  344. arkadaslar ıyı geceler bence ılk 5 teyız ama bana eurovısıonu sevdıren duayen bulent ozveren nerde acaba o nıye sunmuyor bu programı hıc heyecan ve zevk almıyorum artık bu yarısmadan vallahı

  345. Kenan Dogulu nun birinci gelme ihtimali sifirdir.
    nasil bu kadar kör olabiliyorsunuz Bu parçayla 7 cilikten öteye gidemeyiz.
    Gidersekte almanci yada yurtdısındaki deli turklerin telefonlari kitlemesi ihtimali ile gidebiliriz. superstar dan birazcik daha iyiyiz sadece

  346. bk çağın bilip bilmeden konuşma 7 imkansız en az 5 olcak 5 olsa bile çook üzülcem ilk 3 e gircek..
    yarışmanın ertesi günü yorumlarını bkliyorum

  347. ya arkadaşlar başlamışsınız yine kötü yorum yapmaya boşverin kenan onları görmüştür ve düzeltir finalde herşey güzel olcak tam olcak diosa içiniz rahat olsun.:D

  348. ne 7 si yaa.yerim onları..arkadaslar ben bi sürü yere mail attım.ses çok sakat dikkat edin diye..trt falan arandı..inşallah dikkate alırlar.ama bu sertabtan beri olan bişey.gülseren dandiginde bile oldu yaa.radio paraziti girdi,athenanın show kameran tarafından sabotaj edildi,sibelin ses sorunluydu,şimdide kenanın.bence bi kasıt var

  349. yaa bi şey sorcam neden desteklemek yerine köstek oluo bazı arklar yani yok 7. olucaz yok bilmem ne daha kendiniz en başta yenilgiyi kabul ederseniz kenan naapsın ordaa haksız mıyım

  350. arkadaşlar yok 7. yok bilmem ne daha biz kendimiz yenilgiyi şimdi kabul edersek kenan naapsın adamn yarı finalden çıktı yok şunu beğenmedik yok bilmem ne çıkamasaydı ne diyecektiniz acaba

  351. BU NASI Bİ DESTEKLEMEKYİR BE. DAHA DÜNE KADAR AY KENAN SÜPERSİN ŞAHANESİN ÖLÜYORUZ BİTİYORUZ DİYE ORTALIĞI ÇALKALIYODUNUZ ŞİMDİ NEOLDU DA 180 DERECE DÖNMEYE ÇALIŞIYOSUNUZ BÖYLE KÖSTEKLEYECEKSENİZ BENCE HİÇ KONUŞMAYIN DAHA İYİ .BENCE KENAN GAYET İYİYDİ BİRAZ MÜZİK PROBLEMİ YAŞANDI O KADAR AMA NE OLURSA OLSUN BİZE DÜŞEN ONU DESTEKLEMEKTİR O KADAR BİTTİ.HAKİKATEN YA ACABA KENAN FİALİ GEÇEMESEYDİ NELER YAZACAKTINIZ ALLAH BİLİR HAYRET Bİ ŞEYSİNİZ YA AAAAAAAA

  352. BİRDAHA KENAN HAKKINDA KÖTÜ BİRŞEY SÖLEYEN OLURSA AZINA BİRŞEY VERCEM ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARIYONUZ BEYENMİYORSAN BURDA NE İŞİN VAR LAN İZLEME GİT ZIBAR.

  353. ya arkadaslar biseyi cok merak ediyorum acaba kac puan aldik dun aksam yani yarifinalde kacinciydik? bilen varsa solesin lutfen siralamayi ..pls…………

    en yuksek puani alan kisyi bilen …………

    kenana basarilar bu arada:D harikaydi ama sesi nie ole cikti ya muzik gelmedi hic sadece kenanin sesi cikti hep aksilikler de bizi bulur zaten…

    insallah finalde bole sorun lar olmaz….

  354. ayca final gerçekleştirilmediğinden kimin kaç puan aldığı ve kaçıncı olduğu söylenmiyor. Taki finael yapılana kadar yani pazar gününden önce kaçıncı olduk yarı finalde öğrenemezsin. Ama şöyle bir mantık yürüt istersen. Bulgaristan, Letonya, Slovenya, Moldova, MAcaristan ve Makedonya bizi geçmemiştir bilmiyorum bana katılıyormusun. Ancak Belarus ve Sırbistan bizi geçmiş OLABİLİR. Yani ilk 3 içerinde olduğumuza inan.

  355. ayca final gerçekleştirilmediğinden kimin kaç puan aldığı ve kaçıncı olduğu söylenmiyor. Taki finael yapılana kadar yani pazar gününden önce kaçıncı olduk yarı finalde öğrenemezsin. Ama şöyle bir mantık yürüt istersen. Bulgaristan, Letonya, Slovenya, Moldova, MAcaristan ve Makedonya bizi geçmemiştir bilmiyorum bana katılıyormusun. Ancak Belarus ve Sırbistan bizi geçmiş OLABİLİR. Yani ilk 3 içerinde olduğumuza inan.

    KENANA başarılar

Yorumlar kapalı.