Altın Kelebek ödülleri start alıyor

Hürriyet gazetesinin yıllardır verdiği Altın Kelebek ödüllerinin bu yıl 34.cüsü gerçekleşiyor. Türk televizyonlarının Oscar’ı sayılan geleneksel Altın Kelebek TV Yıldızları ödüllerinde, 2006’nın en iyi televizyon programları ve isimleri yine Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenecek. Oylama 28 Mart akşamına kadar posta ve internet üzerinden yapılacak.

Hürriyet internet sitesinde bu ödülleri belirlemek için adayları nasıl seçeceğiniz şöyle anlatılmış:

Geleneksel hale gelen “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri”, 34’üncü yılını kutluyor. En başarılı sanatçıları, yine sizlerin oyları belirliyor. Her yıl sizlerin oylarıyla kendi alanlarında en başarılı olan isimlerin ödül aldığı gecede, sanat, sosyete ve iş dünyası buluşuyor. “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması”, yıllardır sinema, televizyon ve müzik dünyasının en beğenilen sanatçılarını belirlerken, yeni yüzleri de sanat dünyasına kazandırdı. Altın Kelebek, yeni yüzleri sanat dünyasının zirvesindeki isimlerle buluşturarak onlara ışıltılı bir pencere açmış, şimdinin birçok ünlü sanatçısının da bu pencereden sanat dünyasına geçiş yapmasını sağlamıştı. Bugünün birçok yıldızı, Altın Kelebek sayesinde sanat dünyasına adım atmıştı.

NASIL KATILACAKSINIZ
Geleneksel “Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri”nin 34´üncü yılı, yine görkemli bir şekilde kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi zirvedeki sanatçıları, yine siz belirliyorsunuz. Aşağıdaki linkte yer alan formu doldurup, en geç 28 Mart’a kadar bize ulaştırmanız gerekiyor. Bu formlardaki oylarınız, desteklediğiniz sanatçıları, dizileri ve programları zirveye taşıyor. Oylamaya katılan okuyucularımız birbirinden değerli hediyeler kazanacak.

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek/

Altın Kelebek ödülleri start alıyor” üzerine 2 düşünce

  1. ALTIN KELEBEK ,bu sene ne oldu.28 mart deniyor,2 nisan son ıoluyor,üstelikeski yıllara bakıyorum,kazananların çoğu soyisim yakınları aynışehirden,bizmi sanatcıları tanımıyoruz,yoksa azmı gönderiyoruz,üstelik kazananlar ne zaman acıklanakyazılmıyor,hediyelerbellideğil,yoksabizlerimi sınıyorlar,bilen varsaaçıklarmı arkadaşlar,benşaşırdım,BÜYÜK GAZETE BÜYÜK HEDİYE VERİR İNŞALLAH

Yorum bırakın